Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fotoğrafçılık Boston'da

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Fotoğrafçılık Boston'da

merhaba arkadaşlar. 2 haftalık ugraştan sonra burdaki işi kapabildik umarım hayırlısı olur sözleşmemiz 1 hafta içinde gelirmiş. Daha önce fotoğrafçılık yapan arkadaşlar var mı? Deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Boston cok güzel diyorlar ama biraz pahalıymış gerçi california eyaletine göre sudan ucuz diyebiliriz sanırım

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hayırlı olsun quemma bostonın cok tarihi biyer oldugunu duymustum, galiba sende öyle istiyodun neyse tekrar hayırlı olsun ya bide orda nerde calısacaksın??
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

valla inan bana yeri bende bilmiyorum firma da ilk defa gönderiyorlar öğrenci. ama google earth den bakınca merkezde gözüküyor bu da gözümü korkutuyor hayat pahalı olabilir diye. sözleşme gelince tam olarka ne yapacagmızı göreceğiz artık hayırlısı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bostonun yeri iyi newyorka yakın güzel bi yer

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende heralde maine saco'da fantana diye bi eğlence merkezinde ride operatorlük yapcam orasıda boston2a bi 100 kilometre falan kadarmış..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben fotografcılık yaptım ama old time benmki studiodaydı dısarda diil bi de küçük turistik bi yerdeydi ocean city maryland website
    www.oldtimephotos.com

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar ben ve arkadaşlarımda bu yaz Boston'a gitcez..Massachusetts eyaletinde Sprinfield yakınlarında Six Flags ın New England daki şubesinde olcaz..ben fotoğrafçı olanlara pek rastlamadım ve gerçekten deneyimi geçirmiş birisiyle konusayı çok istiyorum fazla tercih edilen bi iş değilmidir yoksa..bilgilendirin şu acemi watçıyı

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı bk88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben ve arkadaşlarımda bu yaz Boston'a gitcez..Massachusetts eyaletinde Sprinfield yakınlarında Six Flags ın New England daki şubesinde olcaz..ben fotoğrafçı olanlara pek rastlamadım ve gerçekten deneyimi geçirmiş birisiyle konusayı çok istiyorum fazla tercih edilen bi iş değilmidir yoksa..bilgilendirin şu acemi watçıyı
    @eleynia nickli kullanıcı dediğin yere geçen sene gitmiştir.. Kendisine ulaşırsan net bilgileri alabilirsin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart SFNE-Kodak

Merhabalar,galiba beni arıyorsunuz geçtiğimiz yaz benmde içinde bulunduğum yaklaşık 15 türk six flags new england da kodak ta fotoğrafcılık yaptı. işimiz aslında zevkli ve eğlenceliydi,ama yorucu ve yıpratıcı tarafları da olmadı değil. en büyük sanssızlığımız iş yerinde cok fazla calısan olmasıydı,sanırım iki ayrı manager işe alımlarda birbirlerinden habersiz görüşmeler yapmışlar.bunun ceremesini cekmek de bize kaldı. haftada ancak 35-40 saat calısabildik,overtime yapamadığımız için de para kazanamadık, işyerinde hep bir belirsizlik söz konusuydu en son gelen grubun(ki biz haziran sonunda gittiğimiz için bu gruptaydık) new jersey deki six flags e gönderilme durumu vardı, işe başladıktan sonra 10 kişi gitti bu şekilde,biz kalmak istedik ve kaldık ama bu da sayıyı azaltmaya yetmedi. işin içeriğine gelince, park gerçekten cok büyük ve harika. sabah 10 da parkın giriş kapısında diziliyosun, içeri gelenlere fotoğraf cekmeleri için durmalarını,gülmelerini falan sölüyosun. kimileri ilgilenmiyor,kimisi duruyor falan filan.bunun yanında eğer o gün sanslıysan ofiste calısırsın,ki ana ofis dışında batman ve superman ride ları ve antika fotoğrafların çekildiği antique olmak üzere 3 tane daha ofis var. tüm gün boyunca park içinde cekilen fotoğrafların ya da ride lardaki fotografların satışında da çalışabiliyosun işte. haftada 2 gün off-day alabiliyosun, ve bu günlerde parka gelip eğlenmek sınırsız. Güneşte ön kapıda fotoğraf cekmek dışında hersey cok güzel ve eğlenceliydi. Kodakta çalışan amerikalılarda cok samimi ve sevecenlerdi,ve bizleri cok seviyorlardı. Sanırım bu gecen yıl supervisor olan bir arkadasımız bu yıl manager olucak. Ki kendisi cok toleranslı ve kafa dengidir. Gidecek arkadaşlara tavsiye ederim ama şartları bilip öyle gidin, muhtemelen bu yıl fazla olmaz işçi sayısı çünkü bunun sıkıntısını herkes cekti gecen yıl, overtime yaparsanız iyi de para kazanırsınız erken gidin mümkün olduğunca. işyeri kalmamız için Springield de bir apartman dairesi ayarlamıstı, tüm kodak calısanları aynı binadaydık, 4 kişi kalıyorduk evde gayet lükstü mutfağı,banyosu,2 yatak odası ve salonu vardı ama haftada 87.5 $ ödüyoduk.işyerine servisle gidiyorduk bunu da maaştan kesiyolardı. böyle işte,baya uzun oldu,umarım acıklayıcı olmuştur,sorularınız olursa yine yanıtlarım...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı eleynia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,galiba beni arıyorsunuz geçtiğimiz yaz benmde içinde bulunduğum yaklaşık 15 türk six flags new england da kodak ta fotoğrafcılık yaptı. işimiz aslında zevkli ve eğlenceliydi,ama yorucu ve yıpratıcı tarafları da olmadı değil. en büyük sanssızlığımız iş yerinde cok fazla calısan olmasıydı,sanırım iki ayrı manager işe alımlarda birbirlerinden habersiz görüşmeler yapmışlar.bunun ceremesini cekmek de bize kaldı. haftada ancak 35-40 saat calısabildik,overtime yapamadığımız için de para kazanamadık, işyerinde hep bir belirsizlik söz konusuydu en son gelen grubun(ki biz haziran sonunda gittiğimiz için bu gruptaydık) new jersey deki six flags e gönderilme durumu vardı, işe başladıktan sonra 10 kişi gitti bu şekilde,biz kalmak istedik ve kaldık ama bu da sayıyı azaltmaya yetmedi. işin içeriğine gelince, park gerçekten cok büyük ve harika. sabah 10 da parkın giriş kapısında diziliyosun, içeri gelenlere fotoğraf cekmeleri için durmalarını,gülmelerini falan sölüyosun. kimileri ilgilenmiyor,...
    eleynia bu işi yapmış birini bulmak öncelikle beni çok mutlu etti biraz zorlukları olmuş gerçekten de gözüm korktu desem yalan olmaz..bizim önümüzdeki iş seçeneklerinin arasında en çok yüksek saatlik ücrete sahip olan iş buydu..çalışma saatleri az gözüküyordu ama biz 2.iş yada overtime yapma istediğimiz için seçtik bakalım nolcak bilmiorum..sen overtime yapamadını belirtmişsin..buna manager mı izin vermedi acaba..bide bizde konaklama konusunda hiçbişe belli deil..işverenin sağlamadığı söleniyor ancak biz talep edersek sponsor firma bize bi kaç seçenek yollıcakmış..bu noktada sana sormak istediğim size bulunan yer önceden mi hzırdı yani anlaşmanızda böle bi koşulmu vardı..birde 87,5 dolar heralde kişi başı haftalık dır biraz saçma bi soru oldu ama pek bilmiorum bu işleri.. ya bu park agawam die biryerde gözüküyor springfielda çok yakın..biz 6 kişi gitcemiz için ev kiralamayı düşünüoruz ama nası olur bilmiorum..yani springfielddan ziyada agawamda ev kiralamamız lazım tabi..sen 2.bir iş buldunmu yada parasal sıkıntın oldumu açıkcası bunları merak etmiyo deilim ben..ilerleyen zamandada sorularım olur mutlaka şimdiden affet beni olurmu vallahi korkuorum ya eğer sorularımı cevaplayabilirse gerçekten mutlu olurum..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

@eleynia verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

verdıgın bilgiler için teşekkürler eleynia, bu sene 2 kşi bizde oraya gidicez, internetten baktk 500 dolar cıvarında studyo daireler buldk, başka bi başlıkta çok fazla oldugunu solemişlerdi aylık 500 doların ama kşi başı 62,5 dolara denk gelio, sence olası bşi mii?
    bir de araba almayı dşünüoruz biraz hazırlıklı gidip olanaklar nasıldır bi bilgin varsa paylaşırsan çok seviniriz..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı icecream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verdıgın bilgiler için teşekkürler eleynia, bu sene 2 kşi bizde oraya gidicez, internetten baktk 500 dolar cıvarında studyo daireler buldk, başka bi başlıkta çok fazla oldugunu solemişlerdi aylık 500 doların ama kşi başı 62,5 dolara denk gelio, sence olası bşi mii?
    bir de araba almayı dşünüoruz biraz hazırlıklı gidip olanaklar nasıldır bi bilgin varsa paylaşırsan çok seviniriz..
    bu gidişle orda karşılaşabiliriz işallah sorun yaşamayız da güzel bi wat deneyimi olur hepimiz için..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu arada icecream in yazdıklarını görmemişim bizim kiramız epey fazlaydı aylık 350 dolar kişi başına ve daire başına 1400 $ alıyodu insafsızlar hiç araştırmadık biz ama bulunabiliyosa bu şekilde mutlaka bulun,eminim cok daha avantajlı yerler bulursunuz. araba konusuna gelince, biz kiraladık 2 kez geziye cıkarken, 25 yas altı olduğumuz için ekstra ücretler falan cok pahalıya geliyo. en mantıklsı almak ama bu konuda bi bilgim yok yardımcı olamıycam ne yazık ki,ama bu şekilde araba satın alan arkadaslar karlıydı eğer kalabalıksanız benzin zaten cok ucuz cok kar edersiniz.öle işte

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı eleynia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada icecream in yazdıklarını görmemişim bizim kiramız epey fazlaydı aylık.....
    eleynia bu shiftden sora kaldığın yada izin gününde çalıştıından bahsetmiştin ya ani 13 saat diye..yani 13 saat fazladan çalışıodun dimi..bizim sözleşmede 32 yazıo ortalama..onun üstüne çıkamassam ben direk agawam sokaklarında iş arıcam valla çünkü dönüşte daha new york,washington gezilecek yahuu bide sorması ayıp elinde parayla dönebildinmi..yani genel olarak memnun kaldınmı işinden..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sevgili bk88, kastettiğim sabahtan başladığımız 6 yada 7 saatlik bir iş gününde öğleden sonra calısmamıza da izin verdikleri ve böylece günde 13 saat çalışabildiğimizdi.eğer haftada 40 saatin üstünde çalışırsan onlar overtime sayılıyo. para kazanma işine gelince biz 2 aydan az çalışabildik(geç başladığımızı sölemiştim) ve toplamda 2500$ civarı kazanabildik, geriye en cok parayla dönen arkadasımız 700 $ ile döndü. biz 2. işde calışmadık ama aynı iş yerinde 2. işte calısan ukraynalı kızlar vardı,ne iş yaptılar bilmiyorum ama. valla para kazanma kaygım olmadığı için ben memnundum işimden, hesaplı harcadık paramızı ve gezmek içinde fırsatımız oldu, ben size en kötü sartları söylüyorum, bundan daha iyi olursunuz bence ama karar sizin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bende bostona 2 saat uzaklıkta New englandın hemen yanında Fairlee, VT da bi beach resort de saatlik 11-14 $ artı bahşiş ve konaklama,yemek bedava olan biyerde 3 ay süreyle çalışıcam. bütün arkadaşlarım caydı. ben yanlız kaldım. ben araba almayı ve eylülün ikinci haftasından ekime kadar bi çok yeri gezmek görmek istiyorum. bostona veya bu civarlara gelenlerle irtibata geçelim. gerekirse birlikte araba alalım. işten ayrılma tarihlerimizi knusuruz. ayarlayabilirsek birlikte gezeriz. özellikle bk88 ben de ankaradayım. ustam mutlaka senle bi irtibata falan geçelim
    A.B.G
    altar
    burak
    güvenç

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

antiwar araba konusunda abd de konusalım senle ne dersin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bnm o iş döneklik yaptıklarından iptal oldu haftalar sora yeni işbuldum..çok istiodum ama olmadı malesef..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

neden doneklık yaptılar? sen dewam etseydın ama sende tek gitmek istemıyosun galıba önce doğu kıyısı olmada batıdamı arıyosun sansını

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya sorma ya işi aldık..biz böle planları yaptık falan..hatta orda oturan birileriyle yazışıyodum bile sora sponsor şirket kodakla sorun yaşamış..olmadı dediler..sora isterseniz gidin ama housingi zaten kodak sağlamıodu..artık sponsorda karışmıcak housing e dediler..zormuymus neymiş oralarda bulmak..bizde bi kere kıllandık vazgeçtik..aslında batı tarafı hiiç düşünmüyordukki bırak california yani..allahtan ufak bi yere gidioruz..bide bileti stop over alalım dedi şirket kandık evet dedik ve atıldık bakalım maceraya sonumuz ii olur umarım

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

neyse biz gidiyoz oraya artık iyi olur merka etme, en azından iyi kısımlarıda olur ama yıne aynı işi bulabılmıssın hemde calıfornıada.uçus kısmıda eglencelı gecer belkı bavullar koybolabılır ucagı kacırabılır sınız ama bunlarda maceranın bi parcası değilmi zaten?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bnde bu yaz new england springfield 6flags de çalışacam.(ama acentadan aldıım elektirik her an işimin deişecei yönünde yani bostonda herhangi bi kodak dada çalışabilirm)bnm ricam gideceim yerde hiç türk olmamasıydı ama görünüşe göre baya kalabalığız.illaki görüşürüz orda...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

antiwar89 senin işin ne super işmiş ben kasımdan beri arıyorum böyle bi iş bulamadım 11-14 dolar arası artı bahşiş artı yemek konaklama bedava super hakkaten. hangi şirketten buldun bu işi biraz daha ayrıntı verebilirmisin??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eleynia arkadaşım yardım et bize!!!biz busene six flags new england kodakta çalışacagız senin gibi,ama springfielde nasıl gidecegimizi bitürlü bulamadık taksi pahalı dediler,metroya fln baktım cok kısa yerlere gidio boston-s.field arası mapsta 2saate yakın gösterio,bide biz 2kişiyiz uçak 8.30 gibi inecek bostona,hani orda bi otelde kalmayı düşündük redroofları önerdiler ama intden baktık hep uzaktalar,bize bi yardımcı olursan dünyalar bizim olacak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)