Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ankara'dan merhaba :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile Ankara'dan merhaba :)

Öncelikle hepinize ankara'dan merhaba diyorum ismim tuba, yaklaşık 3-4 haftadır forumu takip etmeme rağmen bugün üye olmalıyım diye düşündüm. 2012 yazı için wat a katılmayı düşündüm ve bu konuda forumdaki neredeyse her şeyi okudum ve bir şirketle görüştüm. daha sonra bazı nedenlerden dolayı bunu sonraki yaza erteledim. şuan 1. sınıf öğrencisiyim ve bir yıl ertelemenin benim için bir kayıp olmayacağına kanaat getirdim. ayrıca biraz para biriktirmek ve ingilizcem üzerinde çalışmak da mantıklı geldi. şuan ingilizce seviyem upper-intermediate.
    ayrıca şuan erken olduğunu bilsem de bir süredir aklımda olan bir kaç şey sormak istiyorum. öncelikle housekeeping hakkında ne düşünüyorsunuz? benim kişisel fikrim, rahat bir iş olduğu ve 2. işe rahatlıkla olanak sağladığı dğrultusundaydı. ikinci olarak newport hotel group hakkında düşünceleriniz neler?
    herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Forumumuza hoşgeldin. Yazmış oldukların, zamanında benim yaşadıklarımla çok paralellik gösteriyor.Bende 1 sene ertelemiştim,upper int ve housekeeping bakıyordum Öncelikle programı 1 yıl erteleme nedenin gerçekten, hayallerini erteletecek kadar ciddi mi? Bu sorunun yanıtını biraz kendinde ara. Herkesin kendine göre özel durumları vardır tabi hak veriyorum ama sorunu bilmediğim için erteleme nedenini sorgula diyorum. Herneyse..İngilizcesi up int olan bir bireyin bana göre daha fazla ingilizce çalışma lüksü yoktur. Derhal pratiğe girip pekiştirmelidir.Orada karşılacağın ingilizcenin bizim öğrendiğimizle arasında belirli farklılıklar bulunuyor. Bunu da pratikte kapıyorsun zaten. Housekeeping e gelince.. Çalıştığın yere göre değişecek tabii ki durumlar ancak genel itibariyle housekeeping sabah 9 da baslayıp, işini bitirdiğinde biten bir iştir. İşinide genelde öğleden sonra 3-4-5 arasında bitirmen gerekecektir. Bunun dışında senin dediğin gibi housekeeping in çalışma saatleri ikinci bir iş yapmana fırsat verir. Ancak dil yönüyle incelersek sana hemen hemen hiçbirşey katmayacağını açıkça söyleyebilirim. Zaten housekeeping genel olarak ingilizcesi çok iyi olmayan öğrencilere önerilen işlerin en başında geliyor. Günlük iletişimin çok kısıtlı düzeyde olacak. Farklı bir işle başlayıp daha eğlenceli bir yaz ile birlikte dilini daha kolay geliştirmeni tavsiye ederim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
    bir yıl erteleme sebebim öncelikle bir bayan olarak ailemin bu konuda çok çekincesi olması ve benim bu istediğimi kendi imkanlarımla, kendi paramla gerçekleştirmek istemem.. housekeeping düşünmemin sebebi ise başta kızlar için ideal bir seçim olması, ikinci olarak da başka bir iş bulmak yerine iş verene otel içinde başka bir iş yapmak için bir nevi baskı kurmak istememdi e tabi, aynı yerde çalıştığın için overtime olarak değerlendirilecek ücret. bir de, tip olayı var tabi açıkçası çok para kazanayın derdinde değilim, ama gittiğime değsin, verdiğim parayı geri alayım biraz da gezmek, alışveriş yapmak için para kalsın istiyorum o kadar. bu kriterleri göz önünde bulundurduğunda bana önerebileceğin başka bir iş varsa seve seve göz önünde bulundururum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)