tek başıma akıyorum abd'ye yoldaşlar.. hoş şirkette illa Türk olacak yine ama var mı güzel tavsiyeleriniz?
tarih ve işte belli artık : 19 Haziran sabaha karşı 5 uçağıyla los angeles international a akıyoruz ve life guard oluyoruz![]()
tek başıma akıyorum abd'ye yoldaşlar.. hoş şirkette illa Türk olacak yine ama var mı güzel tavsiyeleriniz?
tarih ve işte belli artık : 19 Haziran sabaha karşı 5 uçağıyla los angeles international a akıyoruz ve life guard oluyoruz![]()
Konu fuat301 tarafından (21-05-2012 Saat 05:40 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: tarih ve iş belirtildi
sakin ol şampiyon yeter![]()
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Herşeyini planlı yap herşeyi sor buradan çekinme....
ben de tek gidiyorum başkan
aklıma geldikçe sorarım sizlere şimdiden okuyorum tecrübeleri ..
@frktslc hangi şirketle gidiyorsun bir de ilk defa mı bu işe falan karar verdinmi kısacası sürecini yazsan![]()
aynen şuanda tekim armada grandee ile gidiyorum ama hiç bişeyim belli değil şuanda
Tek başına gitmek en iyisi.Aklında gelebilcek her sorunun cevabı burda var.forumu iyice oku rahatça çık git.Kafan rahat olur.İnşallah güzel de bir yaz geçirirsin.
""Let the game begin""
Tek başına gitmek bence de çok daha avantajlı ancak,
ilk kez gidecek arkadaşlarda ister istemez bir çekince oluyor.
Bunu Amerika'ya gittikten 2 hafta sonra rahatlıkla atlatabiliyorsun![]()
iştaha geldim arkadaşları eksem mi![]()
işe kabul oldum ancak arastırınca cok dandik bıyer oldugunu gordum(north dakota medıra) şimdi bu işi iptal edeblyorm ancak baska şirkete basvursam tekrar iş bulablr miyim bilgisi olan var mı?
ben de gecen sene ilk gittim.south dakotadaydim.netten gorundugune felan bakma yaf.eglenceyi kendin yaratiyosun.dakota gusel bi eyalet.para biriktirirsin tatil gunlerinde de gecelere akarsin.illa heryer amerikan filmlerindeki gibi gulluk gulistanlik olmuyor.oyle yerlerinde ayri zorluklari oluyo
ben de tek basima gidiyorum. new jersey ice cream truck driver olarak.
tek giden arkadaşlar panik yapmayın sakin olungidiceniz yerde muhakkak türk olur kendi ortamınızı kurarsanız ve çok eğlenırsınız bn tek yola çıktım gidene kadar 4 kişi olduk şirket sayesinde gittiğim yer allahın south dakotasında küçük bi yer oldugu halde 20 den fazla türk vardı hep partiler fln yaptık
ve çok güzel bi wat dönemi geçirdim .kesinlikle gidiceniz yere dha önceden gitmiş olanlarla bağlantı kurup oranın herşeyi hakkında bilgi alırsanız siteyide didik didik ederseniz magdur olma riskiniz azalır ve gittiğiniz yerde şartları lehinize çevirmeye çalısın bn çok küçük bi yerdeydim işverenle saat problemı yaşıyorduk yapicak bişi de yoktu can sıkıntısından 2.iş bulup eşek gibi çalışıp paşalar gibi travel yaptık
korkmayın gittiğiniz yerde yalniz olmzsınız türkler her yerde derlerdi inanmazdım
![]()
Tek gidenler eğer Türklerin yoğun olduğu bir yere giderlerse yalnızlıklarının uzun süreceğini sanmıyorum.
Ayrıca bazen birileriyle gitmek iyi olmayabilir, sana orada ayak bağı olabilirler vs,
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
@sum'a katılıyorum.Birileriyle gittiğin zaman kesinlikle ayak bağı olabiliyorlar.Ama orda tanışıp kurduğun arkadaşlıkla o sorunları yaşamıyorsun.Yalnız gitmenin tek dezavantajı ve zorluğu ilk hafta.Ondan sonra alışıyorsun.
""Let the game begin""
yüreğime su serpitiniz vallaşu vizeyi aliyim o zaman zamanımın çoğunu bu sitede sizlerle harcıycam bakarsınız yollarımız kesişir
![]()
TEK gideenleree benide ekleyiiin =))
WAT 2012 / ISTANBUL İletişime geçebilirsiniz arkadaşlar
özellikle bayan öğrencilerin tek gitmesi ayrı bir macera
Genel düşünceler tek gitmenin daha faydalı olduğu görüşünde.Umarım dediğiniz gibi olur arkadaşlar![]()
geçen sene tek gitmiş biri olarak..
1) uçak saatlerinizi ve biletlerini elektronik ortamdan mutlaka kağıda dökmüş bir şekilde elinizde tutun.
2) her zaman bir sonraki iş için telefonunuzdaki alarmınızı kurun. ve saatinizi hep yerel saate göre düzeltin. örneğin istanbuldan havalandınız pariste aktarmanız var. paris havaalanına indiniz. hemen saatlerinizi yerel saate göre ayarlayın ve sonrasında telefonunuzun alarmını 1 saat önceden uyaracak şekilde kurun. mesela 5te uçak kalkacak tekrar. 4'e UÇAĞINA KOŞ filan yazın... bu orda burda dalıp uçağı kaçırmanızı engelleyecektir.
3) havaalanında uyuyacaksanız mutlaka bavulunuza sarılarak uyuyun ve hafif bir uyku çekmeye çalışın. dalıp gitmeyin yani.... ve kalabalık içinde uyuyun. havaalanının en ucunda bi köşede uyumayın..
4) sakinliğinizi hep koruyun.
5) amerikada ineceğiniz havaalanından çalışacağınız yere nasıl geçeceğinizi mutlaka önceden planlayın.
6) yanınıza mutlaka ama 1000dolar civarı para götürün. kalacağınız evin ilk ay kirasını ve depozitosunu aynı anda isteyebilirler. zaten ikisi neresinden baksanız 600dolar yapar. 400 dolar da ilk ay için uygun bir miktar. bu paranın da bir kısmını bozuk olarak alın mesela 5 dolarlıklar, 10 dolarlıklar yaptırın. onu bir cebinize koyun büyük meblağları mutlaka ön ceplerinize koyun arka cebinize cüzdanınızın içinde saklamayın.
7) bi yabancıya önemli bir sorunuz varsa mesela hangi kapıdan uçağa bineceğiniz konusunda sorun. cevabı anlamadığınızda utanmayıp bir daha sorun. bir daha sorun bir daha sorun ta ki net bir şekilde anlayana kadar.
8) keyfini çıkartın !![]()
kafamda hala bir eyalet yok öncelikli hedefim para biriktirmeek
WAT 2012 / ISTANBUL İletişime geçebilirsiniz arkadaşlar
te ve plansız gıtmeyı dusunuorm![]()
haydı hayırlısı
eğer gidebilirsem bende tek başıma olucam,ürkütücü gibi ama düşünmemeye çalışmak en iyisi![]()
Tek gitmeniz Bu yazki WAT'ınızın en güzel kısmı inanın burada yazanlara. Sadece çabuk karar verebilme yeteneğinizi ön plana çıkarın yeter.
Wisconsin Dells | Noah's Ark
2011 Summer
bende tek gidiyorum ocean city'de çalışcam işim hazır
haziran 10da jfk'dan usa giriş yapcam kalacak yer felan hiç bişi belli değil 5 gün boşum naparım ne eederim kafamda bi fikir yok spontane gelişcek herşey sanırım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks