12 aralik ta istanbuldaki is fuarina katilacak olanlar var mi acaba burdan
12 aralik ta istanbuldaki is fuarina katilacak olanlar var mi acaba burdan
fuar 17 Aralikta degilmiydi?
17, ceylan otel
ben de 17 aralık diye biliyorum,hatta danışmanım bugun beni aradı bu konuda
Hangi firmalar katılıcak bu fuara? Link atabilirmisiniz?
armada grandee ve united towers
pardon arkadaslar ya 17 yazcagima 12 yazmisimevet taksimdeydi yannis hatirlamiyosam gorusme.direk front desk icin gorusecem ben.umarim bi sorun cikmaz:S
o zaman direk fuarın linkini veriyorum, işine yarar bu
http://dynamichire.ciee.org/Communit...0-0019b9db9d85
kotalı çalışıyorlarmış bu iş fuarı geç olabilir şimdi karar verecek olanların.
Ben de katılacağım bu fuara, bakalımm..
Niye sadece otel, Motel ve hostel işleri var? Eğlence parkları, su parkları ve diğer işler için ayrı bir fuar mı düzenlenicek?
4 şubat olduğuna emin misniz? ben united towers ın sitesinden baktım o tarihler 2011 şubat için. bu seneninkini biliyor musunuz?
Ben de 17.aralıktaki fuara katılacağım bakalım.
Bayside Skillet The Crepe and Omelette Place mi,Dunes Manor Hotel mi hocam?
Ben Dunes Manor Hotel'de busserlik işini aldım fuarda
mulakat basariyla tamamlanmistir. isi aldim. Front desk resepsiyonist![]()
ben de uyanıklık yapayım dedim işi alamıyordum az kalsın
dishwashing işini aldım ama ingilizceye göre başka pozisyona yerleştirirler belki diyerek bu iş hakkında olumsuz konuştum biraz, sonra sana bu işi verebilmem için sebep olmalı diyince çevirdik olayı![]()
Bende katıldım bu fuara ve New Jersey de splash zone water parkda cankurtaranlık işine kabul edildim. yazın gidiyorum.
bende katıldım north dakota medora da housekeeper olcam.daha once giden var mı cok kotu byer gibi gorunuyo iptal edebilrim.
bnm bi arkadasım gtmişti medora ya ortamını kurdugu için sıkıcı olmadıgını söylemişti ama küçük bi yer. o da housekeeper olarak çalıştı. çalıstıgı otelden memnundu saat sıkıntısı yoktu yanlış hatırlamıyosam ama sen sen ol housekeeping olarak gtme çok ama çok yorucu bi iş bide işverenın pintiyse ayvayı yersin bizzat yaşadım biliyorum![]()
advis bu iş yok derler sonra daha güzelleri çıkar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks