Gidenlerdeki değişiklik nasıl olmuş görmek istiyoruz, buyrun.
Gidenlerdeki değişiklik nasıl olmuş görmek istiyoruz, buyrun.
105 kilo gittim ilk sene (2008 yaz) 1 ayda 15 kilo verdim.
geldiğimde geri aldım.
2. gittiğimde 10 kilo verdim 4 ayda (2009 yaz).
3. kez bakalım ne olucak![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
5-6 kilo aldım epeyde kas yaptım geldiğimde millet şoktaydı.
ilginç genel kanı kilo alacağımız yönündeydi ama burda genelde kilo verilmiş bu güzel haber![]()
acmiyim ilk defa gidicem her konuya bir soru yazıyorum idare edin
68 kılo ıle gıttım 75 falanla dondum ya da 73 tam bakmadım.Mc donaldsta calısınca yedık hep bazen ındırımlı bazen beles.eve gelıncede yemegı kendım yaptıgım ıcın hergun tavuk angus beef yemedıgım gun yoktur nerdeyse tabı usa dayken Turkıyede et yemege kalksak butun kredıyı oraya harcarız heralde
sımdılık makarnaya devam Turkıyede
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Tek dileğim kilo almadan geri dönmek. Vermesem de olur. Kilo almaya çok müsait bir yapım var zaten dikkat etmeliyim
hareketlı bı ıste calısırsam iyi olacakformda kalmak lazım
görünce şaşırdım çoğunluğun kilo verdiğine, ama bünyeden bünyeye değişir diyerek gidince görücez)
Ben kilo aldım erkek arkadaşım kilo verdi yaAman kızlar dikkat etsin =)
Mc Donalds da çalışıcam patateside çok sevmeme rağmen kesinlikle yemeyi düşünmüyorum =) 1sene boyunca spor salonundan çıkmadım 3aylık yaz tatilinde de harcadığım o emeğin yaptığım o sporun boşa gitmesini istemiyorum.
Gecen sene ben hafif gobekle gittim, 1-2 aya kalmadi eridi.
ha bir de şu var, ilk gittiğimde onu yemem bunu yemem deyip herşeye burun kıvırdıktan sonra zamanla ordaki tatlara alışyorsunuz. o yüzden ilk gittiğimde ilk zamanlarda bayağı bir kilo vermiştim. tartılmadım ama kıyafetlerimden anlıyordum. hatta bilirsiniz porsiyonları kocamandır, tamamen bitiremiyordum hiç. ama zamanla alışıyorsunuz ve gayet de herşeyi silip süpürdüm. işten gece 11 12 lerde gelip, evde en kolay şey olan makarna yı yapıp 2 tabak yiyip, üstüne enfes chips ahoy ları da götürüncee =))
sahi neden burda chips ahoy yok yaa =)) ahh canım çekti, kafam kadar çikola parçacıkları vardı içinde![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks