Arkadaşlar biz Amerika'daki değerli dostlarımızı 100'lük klas bi Yeni Rakı götürmeyi planlıyorduk, havaalanında sorun çıkabileceği duyumlarını aldık. Nasıldır bu durum?
![]()
Arkadaşlar biz Amerika'daki değerli dostlarımızı 100'lük klas bi Yeni Rakı götürmeyi planlıyorduk, havaalanında sorun çıkabileceği duyumlarını aldık. Nasıldır bu durum?
![]()
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
Yok çıkartmıyor, alabilirsiniz duty free'lerden.
Ayrıca Amerika'ya rakı götürüp ordaki değerli dostlarınıza vermenizi tavsiye etmiyorum, kendiniz için![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
yeni rakıdan-uzoya uzodan-tekilaya tekiladan-malibuya malibudan-viskiye her türlü içkiyi çok uygun fiyata bulabilirsin70lik yeni rakı vardı evet 20dolara
virginia beachte yok satıyodu malumunuz türkler
![]()
ayrıca virginia beachte akşam olunca kafası ayık gezenleri dövüyolaro ABC'den aldıklarım: yeni rakı,jack daniels,malibu,absolut,lunazul tekila,smirnoff 1.5litrelik bitmeyen şişe
ve sadece 20 dolar
![]()
6dolara 12'li miller alıp içmeyi özledim..
Konu Aysin tarafından (28-04-2011 Saat 01:42 PM ) değiştirilmiştir.
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
çok iyiymiş yahocam en nefis bira hangisi? gitmeden bir standart belirleyelim o konuda kendimize
[/QUOTE]
[/B]
dostum ordaki biralar hep light zaten12li al iç bişi olmaz üzerinde alkol derecesi bile yazmıyor.. :P ama alkollü içecek alabilmen için pasaportunun yanında olması ve 21 yaşından büyük olman lazım.. gitmişken budweiser denenir
otelde housekeeping olarak çalışacaksan check out odaların dolaplarında bira bulman olası.. her çeşidi denemiş olursun bir süre sonra zaten
benim içtiğim ve tadı en efes pilsene benzeyen bira otelde çalışan bir jamaicalı arkadaşım(raymond) beni bir bara götürmüştü biranın adı yanlış hatırlamıyorsam 'jamaican lager'dı.. onun dışında içmeni tavsiye edebileceğim four loko diye renkli renkli kutuları olan ve alkol derecesi %12 olan güzel gazlı likörümsü bir içecek var portakallısı iyidir
kutu bitince bi sallanırsın oyşşşşhhh deyip kendine gelirsin
![]()
Budweiser 1 numara ozledim 6li'yi
YouTube - BUDWEISER WASSUP ORIGINAL + PIZZA GUY
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
yerli malını tanıtmak gerek![]()
when life gives you lemons, make lemonade
Budweiser ucuz ve saglam pisman olmazsindene
6lısı ne kadar abd de budweiser ın? buda eyaletten eyalete değişen bi fiyattamı![]()
hocam orda öyle tek tek almıyor kimse 12 li 24 lü hep daha hesaplı oluyor hem
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Carolina içtim bud wieser içtim en çok Bud Light ı beğendim.Zaten Abd de gördüğüm bütün ayyaşların da yegane tercihiydi![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks