havaalanı transferlerinde belli bir bölgeden dışarı çıkılmıyomuş diye bişey duydum bu doğru mu yani 13 saat sonra uçak kalkacaksa orda mı beklemek zorundayız...
havaalanı transferlerinde belli bir bölgeden dışarı çıkılmıyomuş diye bişey duydum bu doğru mu yani 13 saat sonra uçak kalkacaksa orda mı beklemek zorundayız...
havalimanından dışarı çıkamıyorsun pasaport kontrolü yaptıkları noktadan itibaren çıkamassın
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Şengen vizesi alırsan çıkarsın.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
aynen bndede bulgaristan pasaportu var kırmızı aktarma yaptığımız yerde dışarı çıkabilirmiyiz ki acaba ?
arkadaşlar şöyle gezebileceğimiz vizesi ucuz olan yada vizasiz alan türkiyeye yakın neresi var biletlerde kampanya var erken alıp dönüşte gitmeyi düşünüyoruz
şansını dene bi aktarmaların arasında kaç saat var ki
2h35 dk![]()
bende 8 saat felan var sandım zaten dışarı çıkman işlemlerin felan bir buçuk saat sürer bence hiç deneme
bende katılıyorum, sigara içmeye bile vakit kalmaz sana![]()
ztn öylesine sordum , belki dönüşte çıkar gezerim çünkü dönüşte baya bi bekleme saati vardı şimdi tam hatıralmıyorum. nyse bi gidelim bakalım da gerekirse şansımızı deneriz![]()
olmadı bi çıkmayı dene baktın oluyor çıktıktan sonra tekrar girersin baktın oluyor dönüş biletini oraya alırsın 2 3 gün sonrası içinde türkiyeye alırsın iki üç gün gezersin
aslında o şekilde hiç düşünmemiştim hollanda , fransa veya bi başka avrupa ülkesine direk uçuş gerçekşeştirip 2-3 günde orda kalıp ordan türkiyeye dönmek iyi olur uçak bileti belki bi nebze ucuzlar pegasusun kampyaları vardı avrupadan türkiyeye ben bi araştırim şu işi iyi aklıma getirdin matodor tşk ettim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks