Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 7temmuz 2009 ocean city e geleli 12 gun oldu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 7temmuz 2009 ocean city e geleli 12 gun oldu

herkese tekrar merhaba evt bende amerikadayim
    gelmem de hicbir problemle karsilasmadim ama taki dulles havaaalina inisime kadar, buraya gelmeden surekli maillestigim coastal charter sirketi beni karsilicagini solemisti ama gittigimde kimsecikler yoktu coastal dan uzun suren bekleyisten sora(yaklasik 5 saat) adamlar geldi ve ben ve arkadasimi ocean city e goturmek uzere arabaya bindirdiler, oc ye gidisimiz de yaklasik 3 saat surdu diger havaalanindan bi kisiyi daha aldik neseki bize kalmak icin 15 dolara bi ev ayarladilar saolsunlar o gun evde gecirdik ve sabahi aspire den carrie ile konusmaya gittik ve yerinde yoktu yarim saat kadar bekledikten sora carrie geldi bize yardimci oldu ve otele gidip anlasma yaptik ve ertesi gun gelin dediler ve gittik o gun bugun essekler gibi calisiorum tuvalet bile temizliorum houseman olarak gitmistim ama otelin lobisinin temizligini bana verdiler; gunde 7 saat calisiorum yarim saati yemek molasi ve bu molanin disinda 1 dakka bile oturmuorum izin vermiolar surekli temizlige devam ediorum lanet olsun bu ise diorum mumkunse temuizlik islerinden uzak durun adam gibi sosyal isler bulun kendinize derim
    burda heryerde turkler var mutlaka size yardimci olcaklar hic endiselenmeyin
    onun disinda hersey guzel gidiyo alistim sayilir herkes cok saygili turkiyeden cok farkli buraya gelip sadece trawel yapmak en mantiklisi (babanizin parasi varsa tabi)
    simdilik bu kadar varsa sorulariniz cevaplamaya calisirim nete girdikce

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı grsl87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese tekrar merhaba evt bende amerikadayim
    gelmem de hicbir problemle karsilasmadim ama taki dulles havaaalina inisime kadar, buraya gelmeden surekli maillestigim coastal charter sirketi beni karsilicagini solemisti ama gittigimde kimsecikler yoktu coastal dan uzun suren bekleyisten sora(yaklasik 5 saat) adamlar geldi ve ben ve arkadasimi ocean city e goturmek uzere arabaya bindirdiler, oc ye gidisimiz de yaklasik 3 saat surdu diger havaalanindan bi kisiyi daha aldik neseki bize kalmak icin 15 dolara bi ev ayarladilar saolsunlar o gun evde gecirdik ve sabahi aspire den carrie ile konusmaya gittik ve yerinde yoktu yarim saat kadar bekledikten sora carrie geldi bize yardimci oldu ve otele gidip anlasma yaptik ve ertesi gun gelin dediler ve gittik o gun bugun essekler gibi calisiorum tuvalet bile temizliorum houseman olarak gitmistim ama otelin lobisinin temizligini bana verdiler; gunde 7 saat calisiorum yarim saati yemek molasi ve bu molanin disinda 1 dakka bile oturmuorum izin vermiolar surekli temizlige devam ediorum lanet olsun bu ise diorum mumkunse temuizlik islerinden uzak durun adam gibi sosyal isler bulun kendinize derim
    burda heryerde turkler var mutlaka size yardimci olcaklar hic endiselenmeyin
    onun disinda hersey guzel gidiyo alistim sayilir herkes cok saygili turkiyeden cok farkli buraya gelip sadece trawel yapmak en mantiklisi (babanizin parasi varsa tabi)
    simdilik bu kadar varsa sorulariniz cevaplamaya calisirim nete girdikce
    İşin, kalıcak yerin var ve calısma saatlerin cok az degilse gerisini fazla düsünme. Forumda da görmüssündür yol sokak dolasıp iş arayan arkadaslar var bir sürü. Sonucta işin zor veya kötü de olsa sunun surasında 2.5-3 ay dayanıcaksın biticek. İşi secerken biraz daha dikkat etsen daha iyi olabilirmis tabi. Her dk calıstırmaları da normal, ücretler saatlik olunca managerin seni 1 dk bos bırakmak istemez. Hadi hayırlı olsun. İşte kolay gelsin, tatilde iyi gezmeler...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ole tabi allaha sukur ev de is var ama buraya gelceklere tavsiyem houseman olmayin!!!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)