AT&T çok yaşa.
Dünya Telekom buraya yumruk havaya.
AT&T çok yaşa.
Dünya Telekom buraya yumruk havaya.
Konu faruk tarafından (31-05-2009 Saat 08:53 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İllallah!
Wallla bana göre NET10 daha mantıklı ve daha önceden okuduğum kadarıylada 30 $ verip hep bi telefon alıyoz hemde konuşma yüklüyolar am I right ? Gittiğimde NET10 alıcam kendi cep telimi götürmiyecem
Bencede Net10 daha iyi . Alacak olsaydim Net10 alirdim !
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
birdaha soru sorulmaz herhalde faruk ne dersin
LIVE IS LIFE
Kesin sorulur. Baksana ilk mesaj soru olarak gelmiş.![]()
o arkadasinki soru sorulmaz ya, ama ben bu zamana kadar nasil su soru sorulmadi merak ediyorum'biz her saat turkiyeyi arayabilirmiyiz hani 8 saat fark varya bi sorun olurmu?? Net10 24 saat acikmi yani?' hep bekledim ama sorulmadi , sorulup seni tepkini izlemekten keyif alirdim valla
![]()
LIVE IS LIFE
Cevabı yazılmış soruları cevaplamıyorum zaten. Orijinal soru bekliyorum.![]()
o çok soruldu yaw![]()
Soru sormak için soru sorulmasın lütfen.![]()
bi soru da benden
mezuncardlar net10 ile kullanılamıyor di mi?
Ya varya seviyorum bu forumu he gerçekten anlayışlı insanlar war şaka kaldırabiliyorsunuz. İyiki bulmuşum bu siteyi herzman turkishwat![]()
http://www.turkishwat.net/
Konu faruk tarafından (07-06-2009 Saat 11:32 AM ) değiştirilmiştir.
tamam bu net 10 iyi güzelde sadece türkiyedeki sabit telefonları arayabiliyoruz.diğerinde cep telefonlarınıda arayabılıyoruz.yanı ben burdan bı sonuc cıkaramıyorum.her ıkısınıde almam lazım.benım cep telefonlarını aramam gerekıyor![]()
уєѕ,ι ℓιƒт ωєιgнтѕ.ησ,ι ωσηт нєℓρ уσυ мσνє.ѕтιℓℓgяσωιηg
At&t sim kart ile dunya telekom uzerınden turkıyeyı ucuza ara
türkiyedeki cep telefonlarının aranamaması kötüymüş.fahiş bi fiyat olsada bence aranma şekli konmalı.sabit telefona bağlı bırakmamalıydı insanları.
net10 farukun yazılarını görse heralde bedava cep telefonları kontürler falan gönderir
edit:az önce net10nun sitesine girdim.servis süresi 60 gün gibi bir şey gördüm.kontür yüklemeden hattın kullanılma süresi olamaz değilmi o? ilk sayfada 4 ay kullanım süresi var diye yazmışsın çünkü.
Konu realbrutal tarafından (29-05-2009 Saat 02:32 PM ) değiştirilmiştir.
Yok elime beleş kart geçti de ondan sorayım dedim![]()
bana da şirketm hat ayarlamş ama galiba AT&T den ben de net10 alıcam şirketn verdğini kullanmk yerine
ya ama mesaj gönderilebiliyo mesajı da cebe göndereceğimize göre bence aranıyo olması lazım
bence ikiside güzel ama ben at&t kartımı aldım aktivite ettim onu kullanıcam.çünkü cep telefonlarını aramam gerekıyor.
уєѕ,ι ℓιƒт ωєιgнтѕ.ησ,ι ωσηт нєℓρ уσυ мσνє.ѕтιℓℓgяσωιηg
At&t sim kart ile dunya telekom uzerınden turkıyeyı ucuza ara
Seçmece bunlar seçmece... Hey Allah'ım sorulara bak.
çok büyük baskı altındayım. bu soruyu sorup sormamak arasında kaldım, epeyce düşündüm ve sonunda herşeyi göze alarak sormaya karar verdim.
net10 u abd'ye gitmeden önce edinebilir miyiz/ edinmeli miyiz?
(bu sorulmuş daha önce ama bulamadım.)
(iç ses: korkma nss korkma herşey geçecek faruk sana kızmayacak.)))
hadi bakalım...
sanırım bence de.
türkiye'ye sipraiş yokmuş gördüm.
peki şunu sorcam o zaman yolda türkiyeyi aramak için kullanabileceğimiz en uygun yol hangisi? avea, turkcell, hava alanında kontörlü kart vs
buna da kızıyo mu?
Mesajlarda Türkçe karakter kullanabilir miyiz?![]()
gerçekten ben de baskı altında kaldım ama sormak zorundayım eğer burasıda bir paylaşım platformuysa ve bu konu açılmışsa lütfen sorumuza cevap verin.Bu kartları biz türkiyeden alamayacaksak telefonun bizlere en lazım olduğu zamanlar yani amerikaya ilk gidişimizde yolda veya havaalanında doğal olarak ailemizi aramak durumundayız bunun için ne öneriyosunuz net 10 u burda gitmeden edinebilirmiyiz.
havaalaninda telefon kulubeleri oluor arkadaslar dogall olarakk oyuzden ordan arayabilirsiniz
LIVE IS LIFE
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks