Arkadaşlar ben sponsora kalacak yerle ilgili mail atacağm ama nasıl başlasam bilemedimDear sir mü desem, dear sponsorcuğum mu desem, ne diye hitap etsem bunlara?
![]()
Arkadaşlar ben sponsora kalacak yerle ilgili mail atacağm ama nasıl başlasam bilemedimDear sir mü desem, dear sponsorcuğum mu desem, ne diye hitap etsem bunlara?
![]()
hey dude..
hi yada hello diye baslayip hitaplari kullanmadan derdini anlatabilirsin,sorun olmaz.
dear madam or sir![]()
Neyse; "hello, ..." yazdık, yolladık. Thanks..![]()
Ya bu sponsor bizi takmıyor galiba2 gün oldu hala cevap atmadılar. Sponsor kuruluş: GEC! İrtibat halinde bulunmuş olan var mı acaba bu sponsorla?
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
Konu ayhn tarafından (27-05-2009 Saat 11:22 PM ) değiştirilmiştir.
3 defa sponsora mail attım hic birinde geri dönmediler bana da. Hepsinde de düzgün sorular ve düzgün cümlelerle yazdım. Hatta sallasınlar diye bir keresinde .edu uzantılı mail adresimden de attım yine tık yok. Bir daha atıcak olursam ingilizce olarak dümdüz gidicem. Sen misin cevap vermiyen. Zaten önerdikleri iş de patlak cıktı, ortada DS de yok, kızmayım da napayım :S
ya arkadaşlar benim sponsorda GEC ama zaten konaklayacağımız yeri işveren ayarlamıyor mu? yani sizin sözleşmelerinizde yazmıyor mu konaklama. Bunu bir daha mail atarak teyit mi ettirmek gerekiyor?
Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete
Bu arada beklenen mail geldi. Sponsordan bir yetkili Türkiye'den gidecek diğer iş arkadaşlarımızla beraber hepimize mail atmış, konaklama için 2 tane seçenek sunmuş. Holiday inn adlı motel, 4 kişil odalar aylık 250$mış. Sanırım orda ikamet ederim. Gayet uygunOnun dışında managerden falan bahsetmiş, hatun sizi görmek için sabırsızlanıyor falan filan
![]()
iyi seninki hayırlı olsun nasıl internetten adrese baktın mı güzel mi?bir de bu mailden bana da gelse ne iyi olur ama hala ses soluk yok acaba ben de mi atsam sponsora senin gibi.
Bana bi işverendenden gelen mail var onunda önerdiği yer maşallah gecelik 72$![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks