WaTa kaçıncı sınıfta katılmanın bir avantajı yada dezavantajı var? bunu merak ediyorum?
yani mesela 3. sınıfta gittiniz keske daha önce, hazırlıkta gitseydim dediginiz oldu mu? Gerek ingilizce gerek diger şeyler..
WaTa kaçıncı sınıfta katılmanın bir avantajı yada dezavantajı var? bunu merak ediyorum?
yani mesela 3. sınıfta gittiniz keske daha önce, hazırlıkta gitseydim dediginiz oldu mu? Gerek ingilizce gerek diger şeyler..
valla en erken ne zaman gidebiliyosan kaçırma derim ben 4 yıl gidemedim masterda gidicem inşallah bu sene yani pasaport işlemleri bitti
ne kadar erken gitsen o kadar iyidir derim...Neden mi?
erken giden kişi dünyayı daha erken tanımış olur wat tecrübesiyle..
ardından hayata bakışı önemli bir ölçüde değişir mutlaka..Önündeki 3 yılın önemini anlar ve ona göre hayatını bir plana sokar.
Yapabileceklerinin farkına varır bir anlamada kendini aşar
.......
hazirlik sinifinda baslicaksiniz en iyisi gitmeye..ver hersene devam mezun olana kadar..suan keske ole yapsaymisim diorum..ama gec kaldik bikere..yaslandik artik..yas 35 dante gb yolun ortasindayiz![]()
![]()
![]()
![]()
S-pectacular
bizim zamanımızda wat vardı da biz mi gitmedik..gençler çok şanslısınız siz bilmezsiniz buralar kurt inerdi![]()
bok vardı keşfettiniz şu kıtayı..şimdi uğraş dur vize ,uçak bileti vs..
teşekkür ederim en iyisi gidebildiğin kadar erken gitmek galiba
Hazirlikta gittim yani 2008 'de . Bu yazda gitmeyi dusunuorum hadi hayirlisi ... Gecen sene olmadi ama bu sene ins guzel gecicek .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bence öyle bi sınırlama koyma kendine aceleye getirme..kaçıncı sınıfta ben bu wat ı anladım bana faydası olacagına ınanıyorum dersen iyice araştır ve git..artık imkanlar hızla gelişyorher sene daha da cok ogrencı gıdıyor abd ye. ben 1. sınıftayken wat olayı bu kadar gelişşmiş olsaydı , turkiswat var olsaydı belki o zaman giderdim
bok vardı keşfettiniz şu kıtayı..şimdi uğraş dur vize ,uçak bileti vs..
keşke daha önce karar verseydim de gitseydim diye pişmanım
3.sınıfta aklımıza dank etti
yaş sorununuz yoksa yazın 2.üniversite olarak 4 yıllık fakülte katılın wat'a.İşletme vs yazın şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum..açık ögretimde var ancak malum wata katılamıyrolar.en mantıklısı bu gibi..Bir mühendisinde aynı zamanda iyi bir işletmeci olması gerekir diye düşünüyorum..
Bu dediğim tabii ki "keşke daha önce katılsaydım" diyenler için
ben ilk olarak gecen yil hazirlikta gittim ve iyikide gitmisim diyorum bu sene ikinci yilim olucak ins![]()
wat oyle birşeydirki ne zaman katılırsan katıl hep "keske daha once katılsaydım diceksin" :P:P![]()
+100000000000000000000000000000
ne kadar erken yol olan o kadar bilmem ne olurduneydi o laf
he işte ondan
ama kötü yanı da var biliyor musuninsana aşırı ÖZGÜVEN veriyor
ve bu aşırı ÖZGÜVEN ile türkiye ye gelince böyle sınavlar olsun finaller olsun bi rahatlık oluyo
'amaaan alt tarafı sınav be' diyip sonra 'ulan kalacam bu dersten' galiba korkusunu yaşamak var şekil a : Ben
zaten cok rahat bi insandım özgüvenim saglamdı wat a katıldım geldim daha da arttı bu özgüven ama okul ve dersler için aynı şeyi söyleyemem artık burda okumayı sacma bulur gibi oldum. yani düşünsene orda amelelik diye tabir ettigimiz işlerle günde 100 dolar kazanıyorsun ama burda o kadar yıl okuyup öğretmen mühendis oluyorsun bu paranın yarısını anca kazanıyorsun. Sonra da insanın zoruna gidip okulu sınavları sallamıyor
![]()
benim imkanlar yuzunden gidişim son sınıfa kaldı ama bu durumdan şikayetçi değilim hatta okul sorunum olmadığı için bu olaydan memnun gibiyim oraya gidince ne yapacağım belli olmaz belkide geri dönmem, tek sorun vize şimdilik gerçi vize görüşmesi sonunda uzak doğu kökenli vizeci ablamız good luck in usa demişti ama hala sonucu bekliyorum bakalım ne olcak![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks