Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Canım çok sıkılıyor sizin önerileriniz nelerdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Standart Canım çok sıkılıyor sizin önerileriniz nelerdir?

Merhaba arkadaşlar

18 yasındayım ve intern olarak amerikaya geldim. yalnızım kimse yok arkadas vs vs hiç kimse yok. haliyle canım çok sıkılıyor birazdan çekingen oldugumdan ötürü bu işimi dahada zorlaştırıyor. aslında çekingenlik konusu genelde kızlara karsı burada ne şekilde nasıl arkadaslar edinebilirim bilmiyorum hani türkiyede oturan bir kızın yanına gitsen kız beni taciz ediyor diyip sorun cıkarabilir hadi gittin kıza ne dicen erkeklerin yanına gitmem çünkü calıstıgım yerde bile 5-6 gay varsa dısarısını tahmin edemiyorum tehlikeli sonuclar dogurabilir
    tek basıma dısarı çıktıgımda sanki millet bana bakıyor hissine kapılıp utanıyorum biraz acıkcası kendimle barısık bir insan degilim dısarıda kızlar bana laf atıyor gerçekten öküzün trene baktıgı gibi bakıyorum duymamazlıktan geliyorum aslında bir çok sorun utangaçlıktan geliyor sizce ne yapabilirim bu konuda ve arkadas edinme konusunda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

akışına bırak. kimsenin senin hakkında ne düşündüğünü önemseme ailen sevdiklerin falan istisna tabi. gerisi gelir herşey özgüvende bitiyor. tip falan da hikaye

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

akışına bırakacak olsam evden iş işten ev ne gibi şeyler yapabilirim nasıl öz güven kazanabilirim sorun bu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

yalnız basıma bara gideyim diye düşünüyorum yas 18 18yasındakilerin koluna bilezik takıyorlar hadi girdim diyelim kazma gibi tek basıma napım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

doktora görün. Doktor da gay çıkabilir :-D O düşünceden vazgeçmen lazım.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Çoğu insan oraya hayatında ki en farklı deneyimlerden birini yaşamak için gidiyor ki muhtemelen sen de öylesin. eğer atışını boşa yaparsan şuan yaşadığın utangaçlıktan daha fazlasını pişmanlık olarak yaşarsın.

Sonuçta geçici olarak ordasın. Hani insanlar der ya; bir daha görmeyeceğim insan. diye. senin olayın belki de ''bir daha görmeyeceğim kıta''. donunu indirip dolaşsan kimsenin umrumda olmaz kardeşim. İlk adımı çok zorlanarak atsan da diğerleri emin ol çok kolay gelir. Attığın adamın nerde nasıl olduğu da önemsiz. Çekingen olduğun ne varsa ondan başla. Kaldığın yerde ki insanlarla kaynaş, onlarla takılmaya, bir yerlere gitmeye başladıkça açılırsın zamanla.

Bir de cinsel yönelimlere karşı ön yargıyla bakma kardeşim, ayıp yahu.
    Konu EmreG tarafından (11-05-2013 Saat 01:41 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sen ta Amerikalara gitmişsin de özgüvenini mi sorguluyorsun hala orada Oraya gitmek bile başlı başına bir özgüven.. Kendini kendini engelleme bence, EmreG de doğru söylemiş bu konuda. Sonradan kimseyi görmeyeceksin oradan zaten. Onlar da insan sonuç olarak, çekinip muhabbete girmeni engelleyen tek şey senin düşüncelerin. Kafanın içindekileri aşman lazım önce

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı yildirim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar

18 yasındayım ve intern olarak amerikaya geldim. yalnızım kimse yok arkadas vs vs hiç kimse yok. haliyle canım çok sıkılıyor birazdan çekingen oldugumdan ötürü bu işimi dahada zorlaştırıyor. aslında çekingenlik konusu genelde kızlara karsı burada ne şekilde nasıl arkadaslar edinebilirim bilmiyorum hani türkiyede oturan bir kızın yanına gitsen kız beni taciz ediyor diyip sorun cıkarabilir hadi gittin kıza ne dicen erkeklerin yanına gitmem çünkü calıstıgım yerde bile 5-6 gay varsa dısarısını tahmin edemiyorum tehlikeli sonuclar dogurabilir
    tek basıma dısarı çıktıgımda sanki millet bana bakıyor hissine kapılıp utanıyorum biraz acıkcası kendimle barısık bir insan degilim dısarıda kızlar bana laf atıyor gerçekten öküzün trene baktıgı gibi bakıyorum duymamazlıktan geliyorum aslında bir çok sorun utangaçlıktan geliyor sizce ne yapabilirim bu konuda ve arkadas edinme konusunda
    Amerikada yalnizlik cekiyor isen bu gayet normaldir, ben de intern olarak ABDye gelmistim ve gittigim yerde sosyal hayat namina bir seyler yoktu(yaya ulasabilecek mesafede yotku), acaip ruhum daraliyordu hatta buralara neden geldim diye kendi kendimi sorgulamaya baslamistim, sonra yakin bir arkadasim bana bir akil verdi, iyi ki de vermis o akli aldiktan sonra hayatim 180 derece degisti, artik her saniye daha zevkli ve heyecanli hale gelmisti. Verdigi akil copcatanlik(dating) sitelerine uye olmam yonundeydi, 4 tane farkli dating sitesine uye oldum ayni zamanda, sonra bayanlarla tanismaya basladim, sonra arkadasliklar kurdum, arabam yoktu ama param vardi, sonra bu bayanlara eger eglenmeye disco,bar,ev partisi vs vs gidersen beni de alirmisin , benzin parani ben karsilarim derdim ve cogu zaman benzin parasi dahi almazlardi, yani bildigin gelip beni kaldigim otelden(daha sonra kiraladigim evden) alip partilere parklara bahcelere gotururlerdi, bildigin hayat eglenceli olmaya baslamisti, ayrica dating sitesinde tanistigin insanlara karsi cekingen olmana gerek kalmiyor cunku yuz yuze gorusme esnasina gelinceye kadar en az 50-100 adet karsilikli mesaj alis verisi yapiyorsunuz, yani karsindakini taniyormus hissi bile olusmaya basliyor, daha sonra yuzyuze gorustugunuzde ilk gorusmeden sana sarilanlar dahi oluyor sanki yuzyillik arkadasmissiniz gibi. Bu dating sitelerinin adini burda yazmayayim ama aratirisan bulursun sana tavsiye vereyim sadece reklamlarda gordugun dating websiteleri parali ve onlardan uzak dur ve ucretsiz olanlardan bul. Ve ayrica bir baska tavsiye daha bu sitelerde 18 yasindan kucuk olan hic bir bayana selam dahi verme,aman sadece masumane konusuyoruz falan olaylarina girme basini belaya sokmak istemiyorsan 18 yasin altindan uzak dur. Mantiken 18 yasinda biri olarak TR de 16-17 yasinda biri ile arkadaslik kurman makul karsilanabilir ama burda oyle degil. Ve son tavsiye : Konustugun bayanlarin uyusturucu(agir) ya da esrar(hafif) hap (orta)tehlikeli maddeler kullanmadigina emin ol, sen kullanmiyor olsan dahi polis cevirmesine denk gelirsen arabada bu maddelerden bulunur ise basin agriyabilir. Ayrica korunmasiz iliskilere karsi da her zaman tetikte ol ve uzak dur. Sansin bol olsun
    Konu Sercan977 tarafından (11-05-2013 Saat 08:10 PM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Sercan977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikada yalnizlik cekiyor isen bu gayet normaldir, ben de intern olarak ABDye gelmistim ve gittigim yerde sosyal hayat namina bir seyler yoktu(yaya ulasabilecek mesafede yotku), acaip ruhum daraliyordu hatta buralara neden geldim diye kendi kendimi sorgulamaya baslamistim, sonra yakin bir arkadasim bana bir akil verdi, iyi ki de vermis o akli aldiktan sonra hayatim 180 derece degisti, artik her saniye daha zevkli ve heyecanli hale gelmisti. Verdigi akil copcatanlik(dating) sitelerine uye olmam yonundeydi, 4 tane farkli dating sitesine uye oldum ayni zamanda, sonra bayanlarla tanismaya basladim, sonra arkadasliklar kurdum, arabam yoktu ama param vardi, sonra bu bayanlara eger eglenmeye disco,bar,ev partisi vs vs gidersen beni de alirmisin , benzin parani ben karsilarim derdim ve cogu zaman benzin parasi dahi almazlardi, yani bildigin gelip beni kaldigim otelden(daha sonra kiraladigim evden) alip partilere parklara bahcelere gotururlerdi, bildigin hayat eglenceli olmaya baslamisti, ayrica dating sitesinde tanistigin insanlara karsi cekingen olmana gerek kalmiyor cunku yuz yuze gorusme esnasina gelinceye kadar en az 50-100 adet karsilikli mesaj alis verisi yapiyorsunuz, yani karsindakini taniyormus hissi bile olusmaya basliyor, daha sonra yuzyuze gorustugunuzde ilk gorusmeden sana sarilanlar dahi oluyor sanki yuzyillik arkadasmissiniz gibi. Bu dating sitelerinin adini burda yazmayayim ama aratirisan bulursun sana tavsiye vereyim sadece reklamlarda gordugun dating websiteleri parali ve onlardan uzak dur ve ucretsiz olanlardan bul. Ve ayrica bir baska tavsiye daha bu sitelerde 18 yasindan kucuk olan hic bir bayana selam dahi verme,aman sadece masumane konusuyoruz falan olaylarina girme basini belaya sokmak istemiyorsan 18 yasin altindan uzak dur. Mantiken 18 yasinda biri olarak TR de 16-17 yasinda biri ile arkadaslik kurman makul karsilanabilir ama burda oyle degil. Ve son tavsiye : Konustugun bayanlarin uyusturucu(agir) ya da esrar(hafif) hap (orta)tehlikeli maddeler kullanmadigina emin ol, sen kullanmiyor olsan dahi polis cevirmesine denk gelirsen arabada bu maddelerden bulunur ise basin agriyabilir. Ayrica korunmasiz iliskilere karsi da her zaman tetikte ol ve uzak dur. Sansin bol olsun

Bu mesajindan dolayi cok fazla ozel mesaj alacagindan emin olabilirsin.... Hatta en sonunda mecbur kalip bu basligin altina o sitelerin isimlerini de yazacaksin ahanda buraya yazdim...nah tam suraya
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

fantazileri kes seeen

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

puahhahahaha bu kadar yazıya o site ismi gerekli demi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Evett gerekli. cok tesekkurler bu yontem cok iyi. ama sitelerin adini yazarsanizda iyi olur

Birde yalniz basima neler yapabilirim ? Balik tutmaya basladim arasira gidiyorum ve birazda arkadasliklar edinmem lazim

tekrardan cok tesekkurler hepinize

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Evett gerekli. cok tesekkurler bu yontem cok iyi. ama sitelerin adini yazarsanizda iyi olur

Birde yalniz basima neler yapabilirim ? Balik tutmaya basladim arasira gidiyorum ve birazda arkadasliklar edinmem lazim

tekrardan cok tesekkurler hepinize
    Balik tutmak eglencelidir ancak ABDde sirf canin istedi diye balik tutamazsin, tabi bu eyaletten eyalete degisiklik gosterebilir. Basini yine beladan uzak tutmak istersen balik tutma yetki lisansi al, sanirsam yillik 35 dolar gibi bir ucreti var fiyattan cok da emin degilim, ama lisanssiz balik yakalar iken yakalanir isen ticket(ceza) verebilirler bu ceza da sadece para cezasi olur, ha ben lisansla falan ugrasmam ceza da gelirse hosgelsin sefa gelsin diyor isen senin bilecegin is.

Dating websitelerini buraya yazayim madem sayet boyle bilgiler vermek forum kurallarina aykiri ise forum yoneticileri lutfen konumu editleyip beni de uyarsinlar. Yanilmiyor isem link paylasimi ya da bazi sitelerin ismini vermek o sitenin sahibi degil isen ya da bu bilgiden reklam yapma ya da nema elde etme olanagin yok ise ve hatta verilen bilgide birini on plana cikarma ya da karalama kampanyasi yok ise sakincasiz diye dusunuyorum.Yine de yaniliyor olabilirim. Buyrun site isimleri

-plentyoffish
    -areyouinterested
    -speeddate
    -datehookup

Uçuşa Hazır Watçı Aytek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

Cool

Balik tutmak eglencelidir ancak ABDde sirf canin istedi diye balik tutamazsin, tabi bu eyaletten eyalete degisiklik gosterebilir. Basini yine beladan uzak tutmak istersen balik tutma yetki lisansi al, sanirsam yillik 35 dolar gibi bir ucreti var fiyattan cok da emin degilim, ama lisanssiz balik yakalar iken yakalanir isen ticket(ceza) verebilirler bu ceza da sadece para cezasi olur, ha ben lisansla falan ugrasmam ceza da gelirse hosgelsin sefa gelsin diyor isen senin bilecegin is.

Dating websitelerini buraya yazayim madem sayet boyle bilgiler vermek forum kurallarina aykiri ise forum yoneticileri lutfen konumu editleyip beni de uyarsinlar. Yanilmiyor isem link paylasimi ya da bazi sitelerin ismini vermek o sitenin sahibi degil isen ya da bu bilgiden reklam yapma ya da nema elde etme olanagin yok ise ve hatta verilen bilgide birini on plana cikarma ya da karalama kampanyasi yok ise sakincasiz diye dusunuyorum.Yine de yaniliyor olabilirim. Buyrun site isimleri

-plentyoffish
    -areyouinterested
    -speeddate
    -datehookup

msj'ım şurda bir yerde otlansın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben daha önce ABD'de bulunmadım ama amerikalı bayan müşterilerim çok oldu.Bence çok sıcak kanlı ve kolay muhabbet edilebilecek bayanlar.Hatta ingiliz bayanlardan sonra,hollandalılar birlikte en kolay bayanlardır bence.Hele birde muhabbetin iyi ise harika muhabbetler döndürebilirsin onlarla.Bence bayanlarla ve erkeklerle(gay olmayan) tanışmamnın en kolay yolu gece clubleri.Tabi dating sitleride olur arkadaşın dediği gibi ama buluşmadan evel ki mesajlaşma olayını ben sevmiyorum açıçası.Ama özgüven sorunun olduğu için en iyisi internet olayı .
    Benimde 17-18 yaşlarımda özgüvenim 0'dı.Ne arkadaşım nede kız arkadaşım vardı.Bar'da çalışmaya başladıktan sonra hayatım değişti.Baynlardan gördüğüm ilgi sayesinde 1 yıl içersinde özgüven oturdu,ilerliye yıllarda tavan yaptı Yazları ise sadece konuşup müşteri tutarak çok iyi para kazanıyorum.Bu sene bir farklılık olsun diye wat yapıcam.
    Biraz özgüvenini toparla,git bir gece clubüne emin ol bir çok bayan ile tanışacaksın.Herşey bir merhaba ile başlar bence çekinme.Yanlız takılmak çok kötü.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaşlar

intern olarak derken ben anlaamadım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

yaş ta 18 barların hepsinede giremiyorum bazılarına girebiliyorum onlardada koluna bileklik takıyorlar içeride parlıyor ama gidicem ilk de olsa zorda olsa atlatırsak gerisi gelir heralde.

balık tutma lisansı aldım 16 dolara o konuda bir sıkıntı yok çok sagol

intern yani stajyer olarak geldim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

yaş ta 18 barların hepsinede giremiyorum bazılarına girebiliyorum onlardada koluna bileklik takıyorlar içeride parlıyor ama gidicem ilk de olsa zorda olsa atlatırsak gerisi gelir heralde.

balık tutma lisansı aldım 16 dolara o konuda bir sıkıntı yok çok sagol

intern yani stajyer olarak geldim.
    Bilekliği çıkaramıyor musun içeri girince? Nasıl bir bileklik? Alkol alabiliyor musun girince?
    Yazın Newport, Rhode Island!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya bu intern derken ne demek istiyor ben hala anlamadım biri cvp versın

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Internship halen üniversite eğitimine devam etmekte olan ya da yeni mezun olan öğrencilere, Amerika'da 12 aya kadar staj yapma imkanı veren bir maaşlı veya maaşsız staj programıdır.

Bu Program sayesinde, okuduğunuz bölüm üzerine yurtdışında bir iş deneyimine sahip o lacak, Amerikan kültürünü, iş ortamını tanıyacak ve konuşma dilinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız. Bu program, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yönetilmektedir. Programa istediğiniz zaman başvurabilirsiniz.

Kaynak:Mezun.com

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)