Forumda bazı yazılarda kuponla indirim, kuponla alısveris tarzında şeyler gördüm , tam olarak nedir bu kupon çözemedimBunlar nedir nerden bulunur nasıl kullanılır ? Bilgisi olanlar Paylaşırsa eminim güzel bi kaynak olur
![]()
Forumda bazı yazılarda kuponla indirim, kuponla alısveris tarzında şeyler gördüm , tam olarak nedir bu kupon çözemedimBunlar nedir nerden bulunur nasıl kullanılır ? Bilgisi olanlar Paylaşırsa eminim güzel bi kaynak olur
![]()
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
Benim calistigim otel kisin kayak merkezi yazin dag sporlari merkezi olarak faaliyet gosteriyor.Ve calisanlara sezonluk bu aktivitelere bedava katilma bileti veriyordu 20 tane kisi basi ve bu biletler bitincede 20% indirim uyguluyordu.Bazende performansa gore alisveris kuponlati veriyorlardi 50-100 dolarlik.Eger bahsettigin buysa zaten oryantasyonda calisanlari bilgilendiriyorlardi bu konularda![]()
da farklı alışverişler icin kullanan arkadasları duydum sanki![]()
Belli zamanlarda alisveris merkezlerine giderseniz ozellikle Premium Outlet'lere orada sonraki tarih icin %10-30 arasi indirim kuponlari alirsiniz. Uzerindeki tarihe gore gider alisverisinizi yaparsaniz o indirimden yararlanabilirsiniz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
@break gercekten tatmin edici bi açıklama olduonun dışında nerelerde kullanılır nerden bulunur bu kuponlar nette filan mevcutmu yada sehirfırsatı benzeri şeyler satan yerler varmı amerika da ?
Bu konuyada bak.
Direkt olarak alisveris magazalarinin icine gir kuponlari al.
Burayada bak.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks