fort myers beach hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?iş olarak ta RETAİL saatli 7,5dolarda 11dolar arası aylık 200dolar konaklaması var..ne düşünüosunuz millet?
fort myers beach hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?iş olarak ta RETAİL saatli 7,5dolarda 11dolar arası aylık 200dolar konaklaması var..ne düşünüosunuz millet?
Haritalar GOOGLE'dan Alıntıdır.
Fort Myers Beach Video
Slide Shows and Videos
Photos
Photos2
Başka bir forumdan Fort Myers'a giden birinin yaptıpı yorum :
"biz de florida fort myers'dayiz, buradaki turklerin hepsi bize cok yardimci oldular ve oluyorlar, ev bulmadan, araba almaya kadar, kurallar vs her seyi ogretiyorlar, hatta is bile buldum ben bir turkun yaninda, mayis basinda geri donuyoruz turkiye, yazin tekrar temelli gelnce calismaya devam edecegim, sonuc olarak; hangi turklerle beraber oldugunuz onemli "
Konu Fiorex tarafından (30-01-2008 Saat 09:14 PM ) değiştirilmiştir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
eyw melih saolasın
kardeş ne işi yapcaksın orda tatil yöresi heralde gttiğin yer nerden buldun işi şartlar çok uygunmuş ya?? yardmcı olursan sewinirmm
selam
ilk olarak oradan vazgeçtim çünkü oradaki iş çok mantıklı gelmedi..araştırdığım kadarıyla sessiz sakin biyerniş..orta yaş üstü tatil için seçiormuş tabi bunnar arastırma ben kesın bilmiorum..yapacagın işte kapıcılık olcaktı konaklaması da uygun du fakat seçmedim..şimdi virginia beache gidicez işlah bi aksilik olmazsa..ama sen iyi araştır burdan hatalı yapacağın birşey orda sıkıntı yaratır.isteklerine göre yer seç.
ama bu iş harbiden sakin yerleri seven insanlar için iyimiş öle dediler bi amerikalıyla chat yaptık ta bu konu hakkında...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks