Arkadaşlar samimiyetle sizlere bişi sorucam beni burda bilen bilir tanıyan tanıyor 4 senedir üyeyim herhangi bi şirket kişi hakkında bilip bilmeden asla ama asla karalama yapmam şu an sorucagım seyde zaten aklımı 2 gündür kurcalayan bişi olay şu şu an wat sürecinde oldugum için işimde ve belgelerimde herhangi bi sorun çıkmaması için kişi ismi vermiycem sadece napmalıyım.
wat sürecinde herkez bilirki bi takım prosedürler vardır ve bu prosedürler izleniyor benim cetusa bilgi sistemindeki kaydımda sorun çıktı ve danısmanıma dedimki bu işi nasıl halledebiliriz. ben hallederim bana bi mail at ben yaparım demesi üzerine mail attım ve beklemeye gecdım bunun ardından gecen 3-4 gun sonra hiç bir cvp gelmeyince tekrr mail attım gece cvp gelmeyince 11-12 gun sonra tekrar mail attım ve bu maılım bu size 3. mesajım oluyor fakat ne sizden bir geri dönüş aldım ne bi aradınız nede cetusa sponsorumuz bana maılle sifre yollamadı diyerek bir mail attım ve bana geri dönen mesaj senden biraz sakin olmanı bekliyorum sen bu andan böle yaparsan ilerdeki cetin gececek asamalarda senin bu davranısın beni düsündürüyor.[benim kendi işimi kendim takip etmem heralde danısmanımın ustunde bi baskı yaptı anlamadım ]
sonra bu mailin üstüne telefon acdım ulasamadım sonra o geri dondu ve konusmaya basladık herseyi hallettik derken işde o 2 gundur kafamda olan cumle eger sen bu sürecde bize güvenmezsen bu sekilde davranırsan yazın sen amerikaya gittiginde işverenle sorun olustugunda işvereninde bizi aradıgında bu kişi böle böle sorunlu derse senin hakkında hiçde olumlu seyler söleyemem fakat eger sen burda bu sürecde bize güvenirsen ilerde işvereninle böle bi sorun yaşanırsa yok bu kişi böle yapmaz ii biridir deriz dedi
şimdi burdan benim çıkardıgım sey üstü kapalı acaba tehdit mi ediliyorumyoksa ben mi cok ince düsünüyorum
tehdit derkende sen burda bize ii davran bizde senin amerika ii şekilde zaman gecirmöeni saglayalım seklınde bişi yoksa burda ii olmazsan orda gerisi allaha kalmısyorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım
Bookmarks