Arkadaşlar okul sağolsun harçsız pasaport belgesi vermiyomuş, güzelce bi kulaklarını çınlattım , 2 yıllık hususi pasaport başvurusu yapıcam 221 TL ve
;pasaport kaç günde çıkar?
;wat için hangi tarihe kadar çıkarsam sorun olmaz?
Teşekkürler.......
Arkadaşlar okul sağolsun harçsız pasaport belgesi vermiyomuş, güzelce bi kulaklarını çınlattım , 2 yıllık hususi pasaport başvurusu yapıcam 221 TL ve
;pasaport kaç günde çıkar?
;wat için hangi tarihe kadar çıkarsam sorun olmaz?
Teşekkürler.......
pasaport 2 gun ile 1 hafta arası çıkıyo. evet bazı okullar ne yazık ki bu belgeyi vermiyor.. çok sorun değil ne zaman çıkardıgın pasaportu. şimdi bile çıkarsan olur.
teşekkürler
vize randevusunu alırken pasaport numaran lazım olacak randevu almadan çıkart yeter
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
teşekkürler
hacı bugun bende danısmana sordum bıze belge yollayında harcsız pasaport cıkartalım hatunla artık dedım danısman bana sonradan dediki pasaportun sen amerikaya gittikden girdikden sonra ve cıkacagın zamandan sonra 6 ay ileriye kadar gecerlı olması gerekıyomus ornek olarak söle diyim
mesela hazıranda girdik amerikaya ekim basına kadar calısabılıyomusuz yasal olarak ve yasal olarak ekım sonuna kadar kalabılıyomusuz amerıkada 30 gun gezme suresı ekımden sonra ılerı 6 ay sekılşde gecerlı olması lazımmıs öle dendi bana bende acele etmıyelım ozaman dedim ocak gibi cıkartırız tmm dedim velhasıl sen 2 senelık cıkartıcaksan sorun cıkmaz ama 1 senelık olursa bekle az daha umarım anlatabılmısımdır...
FORZA ES-ES
okuldan 2 yıllık pasaport belgesini alamazsınız
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
bu 1 yıllık olmasını okul mu belırlıyo hacı ? tanııdk soksak araya olmazmı hıc ?ben direkman pasaportu cıkarttıgımız yerle alakalı diyodum karakol yanı dier ismi aklıma gelmedı kusura bakmayın
bu arada gecen gun bakdım 2006 yılında aldıgım harcsız pasaport 2 yıllıkmıs öss ile azerbaycana gitmişdim ozaman cıkartmısdım ozamnalar bu kural yokmuydukı öss belgemı kazandı belgemı goturmusdum sadece 2 yıllık pasaport vermısler
FORZA ES-ES
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks