Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arkadaşımla Beraber Çalışma Olanağı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Arkadaşımla Beraber Çalışma Olanağı

Bu WAT olayını daha önce duymuştum ama ne olduğunu tam olarak bilmiyorum Amerika ise benim için ulaşılması çok zor gibi duruyordu ancak 1 2 günlük araştırmalarım sonucunda o kadarda zor olmadığını anladım
    Ancak şöyle bir durum var ben bir kaç arkadaşımla beraber gitsem aynı yerde çalışma olanağımız olabiliyor mu bu çok önemli birdurum.

Birde olduda arkadaşlarımın ekonomik durumu kurtarmadı (Hoş benim dururumumunda kurtaracağı pek malum değil ya ) .. Olduki tek gitmek durumunda kaldım gideceğim yerde yanlızlık çekermiiyim yani oralarda aynı bizim gibi türkiyeden WAT için gelen kişiler bulma ortam yapma ihtimalimiz ne kadar

BannedUser
    Guest

hıc bır sorun cıkmaz arkadaaslarınla beraber gıdebılecegın yerler var. merak etme eger merkeze gıewrsen herturlu ortamı yaparsın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de tek gidicem. kendine güven yeter

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kendine güvende sorun yokta sonuçta yabancı memlekete gidiyon yanında arkadaşın olsa çok daha eğlencelı olur ama olmamam ihtimali var ya ..

Tek gidipte türkle karşılaşma şansı ne kadar çalıştığımız yerde
    Yada ben tek gittim ortamında en kralını yaptın diyen varmı ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı oguzhann555 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendine güvende sorun yokta sonuçta yabancı memlekete gidiyon yanında arkadaşın olsa çok daha eğlencelı olur ama olmamam ihtimali var ya ..

Tek gidipte türkle karşılaşma şansı ne kadar çalıştığımız yerde
    Yada ben tek gittim ortamında en kralını yaptın diyen varmı ?
    tam tersi yabancıların arasında kalıcaksın ki türkçe konuşmak yerine hep ingilizce konusup kendini geliştireceksin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yanında bi türk olacak aga az türkçe sövecen türk şakalarını yapınca yanında anlayıp gülecek biri olacak benim gitme amacım daha çok olmeden önce bi amerika görim bide makara istediğin kadar ingilizceni geliştir türkiyeye gelince kiminle konuşacaksın gerçi benim okuduğum bölümde normalde gerekli ama %90 nı doğru düzgün konuşamıyo

BannedUser
    Guest

yalnız kalma ihtimalin bir turkle karsılasma ıhtımaliden daha az yani orada bir turkle calısma durumu ortalama %90

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yanlnız zor ya bi yoldaş lazım

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Bence yalnız gitmek çok daha iyi , çünkü birlikte hareket etmek zorunda olduğun kimse yok.
    Öte yandan ilk kez yurtdışı deneyimi yaşayacaklar için yanında 1 kişi daha olması ona güven sağlayacaktır.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart new jerseyı tavsıye ederım

Ben tek basıma new jerseye 2 kez gittim ve hıc sorun yasamadım.cok guzel bı eyalet her yere ulasım var.new york washıngton phıladelphıa faln da yakın.tam watlık yer.tek gıtmek ınsanın kendıne oln guvenını artryr ama sıkıcı oluyr yolda.hıc turk olmazsa sıkılırsınız solıyım ınsan ılla kendı mılletınden bırılerını arıyor. Zaten gittigim yere aynı sırket 20 turk daha yollamıstı o harıka oldu cok guzel zamanlarımız gectı hem amerıkalılar hem bız manyak ortam yaptımgıdecegınız sırket sıze new jersey de ıs buluyorsa sakın kacırmayın derım. benım gıttıgım sırket genelde nj e yolluyordu. adamlar ztn ogrencıyken kendılerı de wat yapmıslar ve nj e gıtmısler .bana da hep ovduler nj i.tabı ıs potansıyellerı orda ya ulan cakallaaaar dedım.nasıl ısınıze geldıgı gıbı yonlendırıyorsunuz ya saka bı yana her şeyimle on numara ilgilendiler haklarını yıyemem.ıs, yer ortam hersey hazırdı Adamlar cep numarası verdiler gıtmeden istediğim zaman da aradım konuştum.haftada en asagı uc gun arıyordum kafalrını sısırıyordum yıne de ıyı davranıyorlardı.kanka gıbı olmustuk sonlara dogru gıtmeden evvel.İşim ve evraklarım nısanda hazırdı.Hatta bizimle birlikte şirketten bi danışman geldi amerikaya.Sosyal guvenlik no almaya goturduler hepımızı. ıs yerıne de ılk gun bızle geldıler.yerınde hızmet resmen.Ayrıca adamlar baska sırketten gelıp de magdur olan kenyalı bır ogrencıye bıle ıs buldular para da almadılar.ulen dedım bız para verdık de gıttık elın kenyalısına free hızmet ohhhBu sene yıne gıdecem herhalde tam karar vermedım bakalım.Şimdi size şirketin adını vereyım gıdın super dıycem ama reklam yapmam ole bedavayaaa kusura bakmasınlarzaten elın zencısınden para almadılar kıskandım vlla.new jersey e gıdın gıdın manyak ortamlı bolge.ya da calıfornıa ora da guzel ama hayat pahalı unfortunately

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)