Merhaba arkadaşlar. Bu sene wat ı erken bitirmek zorunda kalanlardanım. Baştan şunu söyleyeyim şirketim sağolsun içimdeki bütün hevesi gitmeden önce kaldırdı attı bi kenara. Ömrümden ömür gitti aylarca aceba evrakları ayarlıyolar mı daha niye yapmadıla? Atlatıp durdular sağolsunlar. En azından şirkete duyduğum endişe fıs çıkmadı. Adamlar oradabenim bildiğim 10 kişiyi mağdur etti. Neyse... İlk olarak gittik Atatürk Havalimanına ilk defa uçağa binecektim hayatımda. Uçaktan çok uçağa binmeden önce ne yapmam gerektiğini merak ediyordum ki bişey yokmuş bunda. Check in yani bavulun biletin işlemini hallediyorsun hangi firmayla gidiyosan daha sonra pasaport kontrolu hoooooop gümrüktesin. Oradan da hangi kapıysa artık. Gideceğim yer Alaska nın kodiak şehriydi. Her telafuzumda sövesim geliyo ama... 4 uçakla varacaktık oraya ist-ams-detroit-anchorage-kodiak. Yolda ufak tefek sıkıntılar çıktı. Daah maça çıkmadan pozisyon yiyoduk. Amsterdam da başladılar bavulunu kim hazırladı içinde ne var? patlayıcı var mı?... yok diyorum istedikleri cevabı veriyorum, millet tapır tapır geçiyo ben orda kaldım. neredeyse yarım saat tuttu o sarı herif beni. Şunu da söyleyeyim istanbuldan ilk uçağa bindiğimizde uçakta öyle bi koku vardı ki.:S anlatamam o an aç kalacağım aklıma geldi. O anda süzüldüm zaten Neyse öyle böyle vardık koadika. Vardık ama nereye gidecez ev yok bark yok iş yok. Güya ocean da çalışacaz ama yalan ... nereye gidecez nereyee vardık shelter a(kimsesizler evi) taksici oraya götürdü. Kapıda bi ayyaş saç sakal uzamış dedi 7 de açılır shelter. Derken bizim şirketin bi danışmanı oraya bize yardım etmeye gelmiş. Vay anasına... snora yazım sinirledim yine mk.