Arkadaslar bndr 6 tane iphone 4 ve 2 tane HTC 1 tane samsung galaxy s cep telefonu ve 2 tane macbook air ve ipad 2 var gumrukten nasil gecirebilirim bIu urunlerine yapmam gerek acil yarim lutfenn ????
Arkadaslar bndr 6 tane iphone 4 ve 2 tane HTC 1 tane samsung galaxy s cep telefonu ve 2 tane macbook air ve ipad 2 var gumrukten nasil gecirebilirim bIu urunlerine yapmam gerek acil yarim lutfenn ????
merhabalar kendim bizzat olaya tanık olmadım ama yanımdaki arkadaşların dediğine göre vede yasalara göre gümrükte aynı üründen (Elektronik) 2 den fazla çıkarılamıyormuş. yani resmiyet böyleymiş fakat arkadaş buraya 3. gelişi olduğu için her gidişinde de fazladan eşya alıp el çantasına değilde valizine koyduğunda sorun çıkarmıyorlarmış. Fakat dediğim gibi şahsen böyle bir olay yaşamadığım için net birşey söyleyemem. Sadece giden arkadaşım anlattı. siz yinede bir bilene danışın derim.
kardes bavula 2 tane koy 2 tane sırt cantana koy 1 tane yanına al ıphone ettımı sana 5 1 tane de laptop cantana koy.olmadı yanına ıkı tane al.sormazlar 2 tane tleeon kullanıyorsun.bu kadar bast.laptoları da aynı sekılde yaparsan sorun olmaz.hepsını aynı cantaya koyma yeter
hiç bir sorun olmaz bu başlığı açan kaçıncı kişisin bilmiyorum ama at yarısını valize yarısınıda al yanına
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
maşallah hocam Allah daha çok versin![]()
secret nerde burda
harbiden Allah arttırsın
ve bizzat tecrübemle söylüyorum valızlere bakmıyorlar gerçi sırt çantasına bakmıyorlar ama yinede çoğunluğu bavula koy kafan rahat olsun
bu ürünlerin oradaki fiyatları ne kardeşim soyleyebilirmisin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks