Hayırlı günler ben wat ogrencisi Amerika'da hastaneye gittim. Gittiğime pişman ettiler 6000 dolar fatura yolladılar benim bunu odeyemeyecegim açık. Ödemeden turkiyeye döndüğümde bu borç gelir beni bulur mü yardımcı olabilir mısınız?
Hayırlı günler ben wat ogrencisi Amerika'da hastaneye gittim. Gittiğime pişman ettiler 6000 dolar fatura yolladılar benim bunu odeyemeyecegim açık. Ödemeden turkiyeye döndüğümde bu borç gelir beni bulur mü yardımcı olabilir mısınız?
valla kardeşim aynısı benim başıma geldi banada 260 dolar filan fatura ettiler altı üstü pansuman gibi bişey... bende gitdiğime pişman oldum... aradım ciee dedim böle böle ne yapacaz şimdi benim sigortam yok mu dedim ? var tekrardan hastaneye git dediler senin sigorta şirketine göndermeleri lazım bu faturayı....zaten bunu bizim ödemememiz gerekli 100.000 dolarlık sigortayı niye yapıyorlar ozman ? bana kalırsa ciee ara konuş kesin benzer durum ... sanada aynılarını diyeceklerdir... bu hafta halledebilirsem halledecem halledemezsem... artık....bilmiyorum başına ne geldi ama onlar soracardır sana alkol kullandınmı filan diye kesinlikle ''evet'' hayır hangisi söledin eger kazaysa tabiki... evet dediysen
![]()
bugun itibariyle hallettim durumukurtuldum ödemeden... direk sana gönderdikleri faturanın üstünde yazan numarayı ara... iletişim bilgilerini filan isteyeceklerdir.. insurance number,ds number filan... ondan sonrada senin amerikadaki sigorta şirketinin adresini ver ve kurtul bu abartı faturadan derin bir oh çek :
![]()
bende abd de hastaneye gıdenler kervananına katılanlardanım banada 1000 dolarlık fatura gondermıslerdı orda yabancı bı arkadas vardı sıgorta bılgılerımı ıstemısler onları doldurduk gonderdık sorun ortadan kalktı
Benimki kalkmıyor isin icinde alkol olduğu için sigorta karşılamıyormuş ciee aradım kaç kere onlarında pek umrunda değil... Bu borç kalacak gibi Türkiye'ye gelme durumunu bilen varmı acaba?
Bu arada Serkan ben charlestondayim myrtle beach gelmeyi düşünüyorum iki arkadasiz araba kiralayip gezmeye baslayacaz myrtle beach de eglenilecek nereler var isimlerini yollar mısın?
kardeşim aklında bulunsun hiç bir durumda alkolü söleme...hastaneye gitmeden önce onlar seni teste alacaktır muahakkak.. girdeden önce 1 litre filan su iç ... o aletide çaktırmadan kapa dilinle ben öle kurtuldum... nese artık sağlık olsun
kardeşim senin bulundugun yerle myrtle beach aşagı yukarı 1-2 saat... haliyle kasırgadan sonra bide okulların açılması insan oranını düşürdü...ama gidebileceğiniz yerlerden bir tanesi broadway at the beach herşey orda eglence yerleri filan ..kesinlikle ugrayın derim... onun dışında alış veriş yapacaksanız eger ki yapacaksınız biliyorum)) tanger autlet var oraya ugrarsınız çok yakın ... rose magzaları var orayada ugrayın derim...
eyvallah cok sagol dedigin dibi heryerde sezon bitti bizim gezme zamani basladi![]()
myrtle beachte nerdesiniz bi soyleyin bakiym![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks