Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: HOSTELWORLD .com REZERVASYON

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart HOSTELWORLD .com REZERVASYON

Arkadaslar hostelworld den newyork da brodway hotel e rezevasyon yaptirdim ve otel ucretinin yuzde 10 luk kismini depozit olarak kartimdan cektiler simdi sorum su

bu rezervasyona nekadar guvenebilirm otele gittigim zaman kusura bakma yer yok falan demezler dimi bana cunku bicok yer simdiden dolu ve new york da sadece 2 gunluk kisa bi zamanim olacak bunuda otel arayarak gecirmek istemiyorum daha once bu siteden rezervasyon yaptiran arkadaslar yardimci olabilirler mi

tesekkurler...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

otelse hiç bir problem çıkmaz ama hotelse küçük bi ihtimal çıkabilir
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

broadway hotel and hostel diye gecio hocsm adi ins bi sikinti cikmaz
    tesekkurler...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Hic bir yerde hicbir sikinti cikacagini tahmin etmiyorum ama arkadasinda dedigi gibi bazen kucuk hostellar kapatiliyor rez. Iptal ediyor sonra ole acikta kaliyorsun mesela sizin gideceginiz hostel 3 ay once hukumetce kapatildi ve herkesin rez. Iptal etti ama su anda broadway hotel adiyla ayni yerde acik hatta ben gecen hafta orda kaldim hic bir sikinti yok bende hostel world den rez. Yapmistim iciniz rahat olsun ama illa ben conf. Emaili isterim dersen broadwayin face sayfasina confirmation Nomu atabilirmisiniz yada rezervasyonumu cek edebilirmisiniz de onlar sana doner donmeZsede bisey olmaz ama o zaman telle arayabilirsin hostel world la coook isim oldu sukur daha bi sakatlik cikmadi ama tarihleri iyi kontrol et

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mcc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hic bir yerde hicbir sikinti cikacagini tahmin etmiyorum ama arkadasinda dedigi gibi bazen kucuk hostellar kapatiliyor rez. Iptal ediyor sonra ole acikta kaliyorsun mesela sizin gideceginiz hostel 3 ay once hukumetce kapatildi ve herkesin rez. Iptal etti ama su anda broadway hotel adiyla ayni yerde acik hatta ben gecen hafta orda kaldim hic bir sikinti yok bende hostel world den rez. Yapmistim iciniz rahat olsun ama illa ben conf. Emaili isterim dersen broadwayin face sayfasina confirmation Nomu atabilirmisiniz yada rezervasyonumu cek edebilirmisiniz de onlar sana doner donmeZsede bisey olmaz ama o zaman telle arayabilirsin hostel world la coook isim oldu sukur daha bi sakatlik cikmadi ama tarihleri iyi kontrol et
    cok teşekkürler cok yardımcı oldu içimi rahatlattın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)