Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: new york roommate

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart new york roommate

Arkadaslar merhaba,suan texastayım dıl okulum bıtıyor ve 21 agustosa ucak bıletı aldım new yorka.kalacak yerım yok.acil bir sekılde roommate arayan kısa surelı uzun surelı arkadaslar arıyorum.eger tanıdıgınız arkadaslar varsa veya kıraya ortak etmek ıstıyorsanız bırını,haber beklıyorum.tesekkurler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

21 ağustosta nyorktan gidiyorum bende ve bikaç gün öncesinden gelip 18inde gezmek istiyoruz heryeri.biz 2 kişiyiz uyarsa senle yada sizinle yalnızmısın bilmiyorum birlikte bişeyler yapabiliriz room mate başlığını görünce havalara uctum resmen .yerde arayıp gökte bulduğum konumundasın suan haber bekliyorum en kısa zamanda.buarada neyle ucuyosun?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

21 ınde new yorka ucak bıletım var texastan sanırım sen new yorktan turkıye ye ucuyorsun 21 ınde?ama yınede soyledıgın gıbı olur.bır kac gun new york turu yapabılırız ama 22 agustostan ıtıbaren

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tüh ya.ben ilk okuyunca biraz kendi istediğm gibi anlamışım heralde.çok heyecanla yazmıştım bide bidaha tühh.yapamayız ki.ben 21inde uçuyorum.nyorka yarın sabah gidiyorum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ertelet bir kac gün

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ayın 26 sı gecesi ve 27 si gecesi ben ve bi ark.ım new yorkta kalacaz otel arastırıyoruz varsa uygun olan beraber kalalım daha uygun fıyata kalmıs oluruz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ayrıca New York a 26 sı sabahı Bostondan yola çıkacaz(kiralayacağımız arabayla)26 sı gecesı ve 27 gecesi new yorkta kalıp 28 i sabahı Niagara ya yola cıkacaz aksam orda durup gece ordan washington a dogru yol alacaz... 29 u 4:55 pm de ucagımız var. Bu programın herhangi bi kısmına dahil olmak isteyen var mı =)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks