unlocked olarak aldigimiz telefonlari pasaporta falan kayit yaptirmaya gerek yok degil mi arkadaslar
unlocked olarak aldigimiz telefonlari pasaporta falan kayit yaptirmaya gerek yok degil mi arkadaslar
hayır gerek var unlocked ayrı bişey o türk hattının çalışması için geçerli olan işlemdir. Eğer pasaporta kaydettirmezsen telefon 15 gün içinde kilitlenir ve kullanamazsın.
at&t verizon vs. bunlari tr de kullanabiliyor muyuz yoksa sadece unlocked telefonlara mi bakalim? sadece iphone icin deil tum markalar icin soruyorum.
Hollywood Smile Killer
amerikada iki tip şebeke vardır. gsm kullananlar (at&t,t-mobile..) ve cdma kullananlar (metropcs,verizon,sprint..). cdma şebekeleri sim kartsız çalışır. dolayısıyla t-mobile ve at&t gibi sim kart kullanan operatötlerin sim lock kilitli telefonlarını kırdırarak ve pasaporta kaydederek kullanabilirsiniz.kırdırma işi için garanti veremem ama ben geçen sene aldığım lg yi kolaylıkla kırdırmıştım..
Mrb arkadaslar bnm sorum tel. degilde laptop olcakti bestbuydan asus marka laptop aldim Turkiyede garantisi olurmu?
international garantısı oldugunu soyluyor hemen hemen hepsındede yapabılırsın bunu ama tr de pek sallarlarmı bunu dıye sorarsan sanmam derım ben...toshıba kabul etmemıstı mesela gecen sene antalyada arkadasım yaptırmaya calısmıstı belkıde bolgeseldır bu konu bılmıyorum tabıkıde...
Merhabalar. Amerikadan 2 tane telefon getirmeyi dusunuyorum, biri kendime digeri arkadasima. Acaba arkadasima alacagim telefonu kendi pasaportuma isletsem olur mu? Yoksa onun kendi pasaportuna mi isletmesi gerekiyor?
Tesekkurler. Kusra bakmayin acilen ogrenmem gerekiyordu da.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks