28 mayıs tan beri Galveston-Teksas dayım. İş dışında her şey çok iyiydi, tek sıkıntı menajerlerlerin tutumuydu. Ben de daha fazla dayanamadım ve Astoria-New york ta tanıdıklarım aracılığıyla iş buldum. Zaten Türkiye ye dönüş biletim New York tan olunca önceliği buraya tanıdım. İşte 2 Ağustos da La guardia havaalanından çalışacağım yer olan Astoria ya geçeceğim. Çalışacağım yerin adresi : Porto Bello Pizza & Restaurant, 43-18 Ditmars Boulevard, Astoria, NY 11105
PortoBello Pizzeria Restaurant
Tanıdıklarım kalacak yer arıyorlar ama zaman daralıyor. Eğer kalacak yeri olan varsa, kirayı paylaşabiliriz. Tabiki istediğiniz her şeyi, alışveriş olsun, diğer masraflar olsun. Astoria olmasa bile yakın civarlar, yurt, apart tarzı yerler de olabilir, yeter ki ulaşım sıkıntısı olmasın.
Bir de bu civarlarda iş arayanlar varsa, çalışacağım yere gittiğimde sorabilirim, uygun bir pozisyon olursa haber verebilirim. Zaten gider gitmez 2.iş için de etrafa bakınacağım, zaten Türklerin olduğu bir bölgeymiş, onlardan yardım alabiliriz, belki bir Türk restaurantında da iş bulabiliriz.
Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...
Bookmarks