Arkadaslar cok karisik bi durumumuz var burda okudugumuz bazi soru cevaplarda kendimize cevap aradik ama bulamadik. Haziranin 15 de geldik amerikaya o gunden bugune kadar gecen zamani kisaca ozet gecmek istiyorum cunku birbirne bagli asamalarla sorunumuz olusmaya basladi. Bu cevap vermenizde belki daha kolay olabilir. 15 haziranda suanda kaldigimiz eve geldik( washingtona 40 km uzaklikta woodbridge die bi yerdeyiz). lifeguard olarak calismak uzere buraya geldik. geldigimizde 1 hafta calismadan bekledik nedeni ise havuzlarda yogunluk oldugu bizim havuzun ise temmuzun 2sinde acilcak olmasi. tamam bekleris dedik. ve sonra eklediler ama bu sure zarfinda size baska havuzlarda isler bulacaz tam saat calismasanizda biseler yapmaya caliscaklarini belirttiler. Sonra dedikleri gibi temmuzun ikisine kadar haftada 20 saat calistirdilar. Biz bu esnada sudan sebeplerle 2 tane uyari aldik. 3. uyari isten atilmaya sebep sistem boyle isliyomus. temmuz ayina girdigimizde bize yine 20 saat vermeye devam ettiler bu durumdan rahatsiz olup ust menejerlere mesaj attik cevap olrak sizin performansinizi beyenmiyoruz bi sekilde biseler yapmaya caliscaz dediler. bunun uzerine sponsorumuz ciee aradik olanlari anlattik. tamam biz sirketinizle goruseces dediler ertesi gun bi menejerle supervisior geldi. arkadasimin calistigi havuzdaki kamera goruntulerini izlemisler ve havuzdayken gorevini tam anlamiyla yapmadigini one surerek 1 uyari daha getirdiler ve normalde kovuldunuz ama size son bi sans verip calismanizi islicez burda kalip kalamiyacaginiza karar vercez dediler. sonra bizde kalkip tekrar ciee arayip anlattik durumu tamam biz yine sirketinizle gorusme halindeyiz dediler. programdan dusme ihtimalimiz var mi diye sordum guvenlik ihlali soz konusuysa programdan dusebilirsiniz simdi icin birsey solemek mumkun degil dediler.
Simdi soruyorum da aldigimiz uyarilardan biri havuzda biri bogulurken gerekli intizam gostermemekten. ciee deki kiz guvenlik ihlaline girer dedi bu mumkun mu bizim programdan dusme gibi bir ihtimalimiz var mi programdan dusmeyip isten kovulursak ciee bize yeni is bulur mu? isten kovulmaz da kendi imkanlarimizla buldugumuz bir ise gitmek suan calistigimiz isi birakmak ne kadar mumkundur
Bookmarks