arkadaşlar istanbul ny aktarmalı bilet aldım (barcelona aktarmalı) saat 3.20pm de nyde olacakmış 5.00pm de indirimli virginia bileti buldum ikiside aynı terminalden kalkıyo sizce yetişebilir miyim?
arkadaşlar istanbul ny aktarmalı bilet aldım (barcelona aktarmalı) saat 3.20pm de nyde olacakmış 5.00pm de indirimli virginia bileti buldum ikiside aynı terminalden kalkıyo sizce yetişebilir miyim?
20 dk delay olsa kaçırırsın. Riskli.
Birde pasaport kuyruğu ve bagajını teslim alacağın süreyi dikkate almalısın.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Burdan NY a gideceksin aktarmalı 1 saat rötar yapsa kaçırırsın.Bütün işlerin rast giderse ancak.
bilet'i baya bi uygun bulduysan riske atmaya değebilir belkidekaça buldun bileti ?
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
şimdi yetişirsin diyecemde yetişmeme ihtimalinde var indiğin andaki yoğunluğa bağlı eğer yoğun olmassa pasaport sırası felan yetişirsin ama kalabalık olursa zor olur senın için
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
abi ne diyeyim ineceğin terminal ve uçağın kalkışı aynı terminalden... terminal değişikliği yapmayacaksın... rötar olacağını sanmıyorum kalkışta rötar olsa bile havada kapatıyolar geçen sene tecrübeyle sabittir.... 1 saat 40dk yeterli bence... diğer türlü 3 saat bekleyeceksin 5.5 saat uçacaksın fiyattan ziyade bu kadar süre öldürür adamı yerinde olsam alırım 5e giderim.. varınca uçaktan ilk inmeye fln bak..![]()
Aysin, arkadaş hali hazırda zaten Barcelona'da bir aktarma yapacak. Sonrasında Ny'daki aktarmayı düşünüyor.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
@ fiorex arkadşn bilet detaylarını biliyorum 21 haziranda sabah 4te yolculuğa başlıyor 5.05te istanbulda 8.15te THY ile barcelona 1,5 saat aktarma ordan american airlinesla NY totalde 18-19 saat ardından 2seçeneği var... 1saat 40 dk sonrasına alıp biraz riske girip 1.5 saat uçuş ve norfolka varmak totl yolculuğu 21-22 saat... yada 3 saat bekleyip uçağı kaçırma ihtimalini 0'a indirip ny-charlotte-norfolk 5.5 saat uçş aktarma .. 26.5-27.5 saat + bir aktarma daha.. ben olsam 5tekine alırım biraz riske girerim ama kendi tercihidir...... herkes kendi fikrini söylüyor..NY'ta terminal değiştirmeyeceği için rötar olmazsa yetişebileceğini düşünüyorum... 1.seçenekte 3aktarma 2. seçenekte 4 aktarma
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks