uçağım akşam 8 de DC havaalanına inecek. 9:45 de greyhound terminalinden otobüsüm kalkacak 1 saat 45 dakka içinde havaalanından çıkıp otobüse yetişebilir miyim? maliyeti ne olur?
uçağım akşam 8 de DC havaalanına inecek. 9:45 de greyhound terminalinden otobüsüm kalkacak 1 saat 45 dakka içinde havaalanından çıkıp otobüse yetişebilir miyim? maliyeti ne olur?
Merhaba,
Öncelikle bu konuyu 3 kere açmana gerek yoktubir kere açsanda yeterdi bence
ikincisi 1 saat 45 dk normalde yeterli ancak, havalimanının yogunluguna göre pasaport kontrol de bekleyeceğin süre + bagaj bölümünde beklemen gerekirse ve hele hele kayıp bagajın varsa, sonrasında ucuz olsun diye taksi yerine otobüs+metro kullanmak istersen vb. durumların tamamını bir arada düşünürsen 5 saati bulur belki de oraya gitmen.
Ama normal şartlarda otobüs+metro yoluyla gidebiliyorsun greyhound otobus istasyonuna ancak buda 1 saat 36 dk (google map yok tarifi yardımıyla).
Ayrıca taksi ile gitmek istersen de 45 dk (google map yok tarifi yardımıyla).
Bununla birlikte en azından uçaktan indikten sonra da bir yarım saat kaybedersin pasaport kontrol ve baggage claim derken falan. ve iner inmez de otobus hemen kalkmazsa yetişememe ihtimalin yüksek. Ama taksi ile gitmek istersende en az 50-60 Dolar'ı gözden çıkar.
Ben kendimden örnek veriyim. DC'ye inicem otobüs+metro yöntemiyle greyhound'a gidicem sonra da otobüs biletimi orada alıcam. 3-4 saatte bir Richmond'a otobus var. internetten alınca 12 dolar oradan alınca 20 dolar belki ama 8 dolar kar edicem diye de o otobusu yakalamak için taksiye binmek zorunda kalmam en azından :=)
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
soruma cevap bulamadım o yüzden birkaç yerde açtım garanti olsun diyebenim yetişeceğim son otobüs olacağı için taksi kullanmam gerekcek muhtemelen. eğer yatişemezsem otele para vermek zorundayım o yüzden taksiyle gitmenin maliyetine katlanmam gerekiyo..
ilk washinghtona iniyorsan 1.5 saatte dışarı çıkman çok zor
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
taksiye vereceğin 50-60 dolar yerine 1 gün orada kal hem dinlenmiş olursun
ilk New York a iniyorum ordan Washington ama havaalanından terminal 17 dakkaymış ve 20 dolar şu linkten bakabilirsiniz hatta bu sitenin size de oldukça yardımı dokunacaktır $18.00 - Taxi fare from ronald reagan airport to 1005 1st Street Northeast in Washington, DC
ben hesaplattığımda 63 dolar çıktı. bir yanlış olmasın. ya sende ya bende ?
edit:
Buda benim arattığım
$62.00 - Taxi fare from Washington Dulles International Airport (IAD), 1 Saarinen Cir, Washington, 20166 to WASHINGTON GREYHOUND STA 1005 1ST ST NE Washington, DC 20002 in Washington, DC
Konu kayhan86 tarafından (26-05-2011 Saat 10:19 PM ) değiştirilmiştir.
hmm bi dakka sen o havalimanına mı iniyorsun ok o zaman![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks