amerıka florıda panama cityde guzel bır sabahewlerde ınternet ew arkadaslrım taywaanlııı
ılk ızlenım guzel
gümrukte sucuklarımı almasalardı bıde
![]()
amerıka florıda panama cityde guzel bır sabahewlerde ınternet ew arkadaslrım taywaanlııı
ılk ızlenım guzel
gümrukte sucuklarımı almasalardı bıde
![]()
bızım evde de 3 tayvanlı vardı genel ızlenımım ıyı sıcak kanlı ınsanlardı..uzakdogu ınsanları genelde oyledır ıyı anlasırsın
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
hadi bakalım iyi eğlenceler , olanları yazarsın artık.
hadi bakalım hayırlı olsun salih
nasıl geçti yolculuk falandirek mi uçtunuz? bi de nedir bu jetlag ya nasıl bişi :P
lucky you![]()
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
Adam doğunun en hızlı watçısı![]()
Hadi hayirlisi. Isin ilk gunu cok kotudur. Ikinci haftasi ise cok zevkli. Ilk gunlerde iyi izlenim vermeye calis. Gurur yapma. Managerlere kesinlikle ters olma. Iyi WAT 'lar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
öncelikle hayırlı olsun. panama city ebach'te nerde çalışıyorsun ?
hayırlı uğurlu olsun dostum darısı biZe. mersin Turizm ha![]()
hayırlı olsun ılk defa gıdecegım belkı dıkkat etmıssındır free shop larda turkıye ve amerıkada kı arasında fıyat farkı varmıydı özellıkle merak ettıgım sıgara
wallahı heehehe hıc dıkkat etmedım dostum aamaa amsterdamda red label 25 dolardı turkıyede dukkanda ben 80 lıraya satıyorum
hehehe
Bende 12 haziranda Destin'de olacam orada kaldığın yer neresi fiyatı ve adresini söyleyebilir misin?
destınde kalıyırum suan 2 gun somra geıcem panamaya destın cok guzel ama pahalı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks