Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve ilk wat deneyimim olacak;
Forumda yazılanları okudukça şimdilerde keşke Virginia Beach olmasaymış dediğim oluyor biraz pişmanlık içindeyim.
6 Jun iş başlangıcım.
Virginia Beach Sheraton Oceanfront Housekeeper olarak çalışacağım.
Sıkıntı ettiğim noktalar şu şekilde arkadaşlar
* Anladığım kadarıyla Virginia Beach konaklama konusunda sıkıntılı, hatta 15 kişinin kaldığı evlerde haftalık 75-110$ arası kalacağımızı söyledi. Craigslist birkaç shared room'a baktım aşağı yukarı bu şekilde kimisi 3 kişilik kimi oda 2 kişilik ama gördüğüm kadarıyla odalar çok vasat görünüyor. Bunun yanında diğer kafama taktığım konu tek kişilik oda bulmak sanırım çok pahalı bulabildiğim bir fiyatta yok bu konuda bilgisi olan fiyatlarla yazarsa memnun olurum
* Madem 15 kişi kalacağım tamam öyle olsun hiç olmazsa kaldığım yer eğlenceli olsun diyorum. Yani demek istediğim house partylerin sık yapıldığı alkolik müzikli bir yer olsun forumda okuduğum kadarıyla 21 caddedeki April'ın evlerinden bahsedilmiş, burayı tavsiye edermisiniz bu tarz örnekleri çoğalmamız mümkün mü birde bizi orda evleri gezdiren arkadaşa bu şekilde söylesem doğru yönlendirmeyi yapabilir mi bu konuda ona güveneyim mi
* Bir diğer kafama çok takılan soruda, iş fuarında sağdan soldan duyduğum manasız şeyler var, bazı arkadaşlar ben türklerle muhattap olmam takılırım kafama göre x kişi y kişi bana öyle dedi gibi duyumlar aldım.
Çok şaçma geldi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bookmarks