Merhaba arkadaşlar. Sizlere sormak istediğim bazı sorular var. Ben 1. sınıf öğrencisiyim ortalamam ise 1.90. Yarı dönem bitmeden şirkete kayıt yaptırdım işlerin erken bitmesi ve iş seçeneğimin bol olması için. Yanlız iş bu döneme kadar uzadı. İstedikleri herşeyi bu zaman kadar eksiksiz yerine getirdim mülakat yaptılar felan 1 ay hiç arayan soran olmadı. Dün aradım deedim ne oldu hiç ses soluk çıkmıyo fuara katılacam mı dedim yok dediniz. Fuarlar da bitti işi nasıl yapacaz dedim. Daha ds 2019 u göndermemişler sanırım hemen halledecez dediler. 15 nisan için vize görüşmesi için uygun mu dediler o tarihte sınavım var sonra 21 de nisanda anlaştık. Bakalım bana geri dönmelerini bekliyorum. İş konusuna gelince lifeguardlık istiyodum çok geç bi tarihte gidecesin olmaz dediler. (sınavlardan dolayı) Biz ayarlıycaz seni arayacağız iyi bir işe yerleştireceğiz gibi vaadlerde bulundular. Farkındayım arta kalan ne varsa kakalayacaklar. Hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden. Sıkıntı bastı paylaşayım durumu dedim ne gibi görüşler ortaya atılacak.
Bookmarks