Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Newport Konaklama !!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arrow Newport Konaklama !!

Arkadaşlar bu yaz Newport RI'da olacağım. Ancak şirketim konaklamayı ayarlamıyor. Başka benim durumumda olan var mı ? Belki birlikte bir şeyler ayarlayabiliriz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı meltem çolak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu yaz Newport RI'da olacağım. Ancak şirketim konaklamayı ayarlamıyor. Başka benim durumumda olan var mı ? Belki birlikte bir şeyler ayarlayabiliriz.
    benimde işverenim konaklamayı sağlamıyor bende newport hyatt tayım sponsor yardımcı oluyormuş ama bakalım nasıl olacak iş başlama tarihim 8 haziran orada emlakçılarla konuşup ayarlayacağız artık emreekrem arkadaş geçen sene o şekilde yapmış ondan da bu konuda daha fazla bilgilendirme bekliyorum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı veli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde işverenim konaklamayı sağlamıyor bende newport hyatt tayım sponsor yardımcı oluyormuş ama bakalım nasıl olacak iş başlama tarihim 8 haziran orada emlakçılarla konuşup ayarlayacağız artık emreekrem arkadaş geçen sene o şekilde yapmış ondan da bu konuda daha fazla bilgilendirme bekliyorum
    ben yardımcı olmaya calsırım ama su an ıcın yapacagmız bısı yok orda emlakcı var onlarla ıleytısıme gecıcez.ve maılle hıc bısı yapmıyolar oraya gıdıp halettmek lazım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yardımcı olmaya calsırım ama su an ıcın yapacagmız bısı yok orda emlakcı var onlarla ıleytısıme gecıcez.ve maılle hıc bısı yapmıyolar oraya gıdıp halettmek lazım
    Teşekkürler ilgilendiğin için. Peki ilk gittiğinde sen nerede kalmıştın ? Konaklama ücretleri falan ne kadardı ilk gittiğin yerin ? Ve sonraki evinin ücreti ne kadardı bunları da bildirir misin bize ?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ev bıraz zor bulunuyo emlakcılar var onlara gıdıceksınız ev bulmalarını ısteıceksnz 5 kısı fılan tamamladıgında sıze bı ev gostercekler haftalık 120 dolar cıvarı bısı ucretler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Peki ilk gittiğinnde otelde kaldın sen dimi ? onun ücreti ne civarlardaydı ? bir de ben tek başıma gidiyorum yanımda arkadaş olmayacak oraya gittiğimde 5 kişi bulabilirim herhalde değil mi ev için ??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Peki ilk gittiğinnde otelde kaldın sen dimi ? onun ücreti ne civarlardaydı ? bir de ben tek başıma gidiyorum yanımda arkadaş olmayacak oraya gittiğimde 5 kişi bulabilirim herhalde değil mi ev için ??
    emre bende meltemin sorularına ilaveten bir sorum daha olucak
    bende tek gidicem bu 5 kişiyi bizmi bulup emlakçıya gidiyoruz yoksa biz emlakçıya haber veriyoruz oda 5 kişi bulunca bize haber mi veriyor yani 5 kişi kim tarafından bulunuyor eğer sen bulduysan nereden buldun?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sız gıdıceksnz emlakcıya ıste ben ev ıstıyorum dıceksnz emlakcı sızı not alcak ve 4 kısı daha buldugunda sıze haber vercek ve eve yerlestrck.ama mesela sız de bulup emlakcıya gıdıp bız tam 5 kısı olduk bıze ev dıebılırsnız sorun olmaz.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bende aynı yere gidicem , newport ocean 'da çalısıcaz , ev tutmayı düşünüyoruz , 2 kişiyiz , fiyatlar epey pahalı görünüyor buradan bakınca

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)