Arkadaşlar bu yaz Newport RI'da olacağım. Ancak şirketim konaklamayı ayarlamıyor. Başka benim durumumda olan var mı ? Belki birlikte bir şeyler ayarlayabiliriz.
Arkadaşlar bu yaz Newport RI'da olacağım. Ancak şirketim konaklamayı ayarlamıyor. Başka benim durumumda olan var mı ? Belki birlikte bir şeyler ayarlayabiliriz.
benimde işverenim konaklamayı sağlamıyor bende newport hyatt tayım sponsor yardımcı oluyormuş ama bakalım nasıl olacak iş başlama tarihim 8 haziran orada emlakçılarla konuşup ayarlayacağız artık emreekrem arkadaş geçen sene o şekilde yapmış ondan da bu konuda daha fazla bilgilendirme bekliyorum
ev bıraz zor bulunuyo emlakcılar var onlara gıdıceksınız ev bulmalarını ısteıceksnz 5 kısı fılan tamamladıgında sıze bı ev gostercekler haftalık 120 dolar cıvarı bısı ucretler
Peki ilk gittiğinnde otelde kaldın sen dimi ? onun ücreti ne civarlardaydı ? bir de ben tek başıma gidiyorum yanımda arkadaş olmayacak oraya gittiğimde 5 kişi bulabilirim herhalde değil mi ev için ??
emre bende meltemin sorularına ilaveten bir sorum daha olucak
bende tek gidicem bu 5 kişiyi bizmi bulup emlakçıya gidiyoruz yoksa biz emlakçıya haber veriyoruz oda 5 kişi bulunca bize haber mi veriyor yani 5 kişi kim tarafından bulunuyor eğer sen bulduysan nereden buldun?![]()
Bende aynı yere gidicem , newport ocean 'da çalısıcaz , ev tutmayı düşünüyoruz , 2 kişiyiz , fiyatlar epey pahalı görünüyor buradan bakınca
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks