Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sizce bu iş nasıl ??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Sizce bu iş nasıl ??

Type Of Employer ; Campground

Location ; West Glacier,MT

Housing Description ; 2 bedroom furnished mobile home trailer which houses 4 people. Includes kitchen, laundry. Internet and telephone for local telephone calls available. Swimming pool and 2 hot tubs on site.

Housing Cost; $150 per person, per month

Position;Housekeeping and Janitor

Pay Rate; $10.00 per hour

Overtime Terms; 1.5x wage after 40 hours per week. Overtime hours not guaranteed

Required Qualifications;
    Participant must have experience in housekeeping. Females only due to housing. Must be able to lift 50 pounds. Must be able to follow directions and communicate in English, must be friendly, outgoing and able to work in a team environment.

evet arkadaşlar iş böyle bana çok cazip geldi tecrübeli arkadaşlar ne der acaba.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

herseyden önce konakLama fiyatı gayet uygun.. 10 doLarda güzeL para saatLik.. fakat overtime garantisi yok diyor vermezLerde bu garantiyi zaten.. benm tahminim maximum 32-35 saat minimum 20-25 saat verirLer.. 20-25 veremezLer deme hemde nasıL veriyorLar gık cıkaramıosun şirkette bişey yapamıyor =) 40 ve üzeri verirse gayet iyi olur.. hatta 10 dolar olduğu için 35de güzeL rakam.. en buyuk etken konakLaman cok ucuz.. ben senin yerinde oLsam düşünürdüm bu işi.. bnm kafama yattı ama işin oLduğu eyaLet hakkında fikrim yok.. diğer arkadasLarında görüsünü aL ve karar ver.. oLumsuz bi özeLLik göremedm.. bi yatakta 2 erkek yatmak hariç

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yorumun içi sağol cimbolmlu bende senin gibi düşündüm ama 40 saat garantisi varmış işin. TEk sorun iş kuzey batıda küçük bir kasabada.Sessiz sakin bir yer ücret konusunda filan sorun yok gayet iyi geldi banada. birazda over time verirlerse süper olur. Ayrıca orda 2 tane yatak odası var diyor iki yatakta 4 kişi yatacak demiyor ama diyim ..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Kuak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumun içi sağol cimbolmlu bende senin gibi düşündüm ama 40 saat garantisi varmış işin. TEk sorun iş kuzey batıda küçük bir kasabada.Sessiz sakin bir yer ücret konusunda filan sorun yok gayet iyi geldi banada. birazda over time verirlerse süper olur. Ayrıca orda 2 tane yatak odası var diyor iki yatakta 4 kişi yatacak demiyor ama diyim ..
    2 yatak odası demek 2 yatak demek her yatak odasında 2 kişilik bi yatak oLuyor.. ben bu sekiLde biLiyorum.. beLkide hakLısındır.. kücük yerse eğer calısan pek oLmaz iyi saat verebiLirLer gerçekten.. takdir senin boL şans.. ama overa güvenerek gitme derim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Type Of Employer ; Campground

Location ; West Glacier,MT

Housing Description ; 2 bedroom furnished mobile home trailer which houses 4 people. Includes kitchen, laundry. Internet and telephone for local telephone calls available. Swimming pool and 2 hot tubs on site.

Housing Cost; $150 per person, per month

Position;Housekeeping and Janitor

Pay Rate; $10.00 per hour

Overtime Terms; 1.5x wage after 40 hours per week. Overtime hours not guaranteed

Required Qualifications;
    Participant must have experience in housekeeping. Females only due to housing. Must be able to lift 50 pounds. Must be able to follow directions and communicate in English, must be friendly, outgoing and able to work in a team environment.

evet arkadaşlar iş böyle bana çok cazip geldi tecrübeli arkadaşlar ne der acaba.
    Eğer erkeksen kalacak yer sıkıntı olacak. İyi oku bak: Females only due to housing. Kalacak yer durumundan dolayı sadece kızlar diyo... Zaten karavan tarzı iki odalı bi yerde 4 kişi kalıncak ve buna kişi başı 150$ alacaklar.. İyi oku, iyi düşün derim..!Janitor dediğini de ne yapar ne eder bence iyi araştır. Overtime ihtimali cazip ama hiç vermeyebilirler de.. Bir de havuz iyiymiş
    Konu DrAcooA tarafından (05-03-2011 Saat 03:41 AM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

is montanada national park isine benziyor oncelikle national park ortamlarinin nasil oldugunu ogren para biriktirmek icin ve kafa dinlemek icin guzel yerlerdir. fakat eglenmek icin sayilmaz.40 saatin altina dusmezsin ustunede pek nadir cikarsin ozellikle haziran ayinin basinda gidersen eleman ihtiyaci fazla oldugundan over time alabilirsin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

olabilir şuan hiç bişey kesin değil ama iş gayet güzel geldi bana başvurmayı düşünüyorum bakalım nolacak.

BannedUser
    Guest

olabilir şuan hiç bişey kesin değil ama iş gayet güzel geldi bana başvurmayı düşünüyorum bakalım nolacak.
    Genel anlamda yazacagım. Şimdi Montana'da bulundum ve Glacier Parkı biliyorum. Ama çalışmadım orada sadece gezi amaçlı. Yemyeşil dağlık bir yer. Haftada 40 saati geçmezsin, konaklama ucretıde cok fazla degıl aylık olarak, fazla para biriktiremesende program ücretin çıkar çünkü harcayacak yerin olmaz. Bende sana katılıyorum güzel bir işe benziyor özellikle bu saatten sonra çok kalite işler kalmamısken.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

makroklima bana kamp işi gibi geldi tam anlayamadım ama konaklama karavanda olacağına göre sanırım tam otel işi değil. ayrıca haritadan bölgeye baktım dere kenarında şehirden çok uzakta bir yerde.
    Konu Kuak tarafından (06-03-2011 Saat 01:29 AM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

amerikaya gitmekte ki amacin ne?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikaya gitmekte ki amacin ne?
    valla 3 ay para kazanıp 15 20 gün travel yapmak az birazda dönerken cebime para kalsın.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

cebine kalcak para gezdikten sonra bin dolar olur bu iste. bence iyi dusun iklimine kadar arastir derim.oraya gidip pismman olma sonra

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

selam. Bir sorum olucak. bu yıl katılıyorum bu programa ve california da catalina island da bir otelde calısıcam. saati 9 $ ve en az 40 saat calısma saatleri var. konaklama da aylık 450$. sizce iş nasıl. cevap verirseniz cok sevınırım.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

İş fena değil.Overtime'da olursa iyi kazanırsın.Konaklama aslında biraz pahalı gibi ama california standardında normal olabilir.2. iş imkanın da olursa raht rahat geçinirsin.
    ""Let the game begin""

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

@ Kuak bence gzl iş parada kazanırsın eglenırsınde ortalama bi hesap yapayım sana
    3 aylık ev kirası 150*3 = 450
    mutfak varmıs 50 dolarlık yiyecek malzemesi sana 1 hafta yetecekdir yani 12 * 50 = 600
    ıvır zıvır giderlerin olursa onada 500 $ desek
    1550$ harcaman olur ki sen 40 saat alırım diyosun gelirin ozaman ortalama 40 * 12 * 10 = 4800 $ olur 3250 doların kalır işden sonra sana kalan bence gezmene tozmana elektronik almana yeterli olur ii bi wat gecirmiş olursun tabi bunlar sadece hesap kitap asıl önemlisi oraya gidince belli olur ama bence güzel iş
    Konu skyline26 tarafından (20-02-2012 Saat 02:13 PM ) değiştirilmiştir.
    FORZA ES-ES

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı azizünsalkaraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam. Bir sorum olucak. bu yıl katılıyorum bu programa ve california da catalina island da bir otelde calısıcam. saati 9 $ ve en az 40 saat calısma saatleri var. konaklama da aylık 450$. sizce iş nasıl. cevap verirseniz cok sevınırım.
    450$ konaklama ücreti fazla. otel işlerinde pek nadir overtime olur ona sakın güvenerek seçme.google'da yerini aradım san diego ve los angelesa yakın fakat ada oldugu için her saat gidip dönebilir misin orası (?).batıdaki en güzel yerlere yakın fakat para kazanma biraz sıkıntı

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Dostum keske gidip dondukten sonrada birseyler yazmis olsaydin..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)