Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İlk defa WAT yapıcam birkaç sorum var...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart İlk defa WAT yapıcam birkaç sorum var...

Merhaba, bu yaz inşallah ben de WATçılar kervanına katılacağım, çok heyecanlıyım Daha progrma kayıt olmadım araştırma safhasındayım zaman da daralıyor ve açıkçası kafam çok karıştı. Şimdi benim öncelikle merak ettiğim şu:

WAT sırasında ABD'de kalacağım bir yer var ama iş bulma konusunda onlardan bir şey bekleyemem yani konaklamamı ben karşılayacağım, iş bulma ve diğer işlemleri anlaştığım firma karşılayacak. Böyle bir firma ya da kur/program mevcut mu? Firmaların internet sitesinden baktığımda full ya da self diye 2 paketten birini seçmek zorunda olduğumu görüyorum.

Benim için en uygun/avantajlı/hesaplı firma ve o firmanın programı ne olabilir?

Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Herkese selamlar..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı amerique Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, bu yaz inşallah ben de WATçılar kervanına katılacağım, çok heyecanlıyım Daha progrma kayıt olmadım araştırma safhasındayım zaman da daralıyor ve açıkçası kafam çok karıştı. Şimdi benim öncelikle merak ettiğim şu:

WAT sırasında ABD'de kalacağım bir yer var ama iş bulma konusunda onlardan bir şey bekleyemem yani konaklamamı ben karşılayacağım, iş bulma ve diğer işlemleri anlaştığım firma karşılayacak. Böyle bir firma ya da kur/program mevcut mu? Firmaların internet sitesinden baktığımda full ya da self diye 2 paketten birini seçmek zorunda olduğumu görüyorum.

Benim için en uygun/avantajlı/hesaplı firma ve o firmanın programı ne olabilir?

Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Herkese selamlar..
    önceLikLe hosgeLdin WATcılar kervanına diyeLim umarım aksiLik cıkmaz ve gidersin öncelikle daha fazLa vakit kaybetmeden bir şirkete yazıLmaLısın.. akLında bir eyaLet var sanırım.. önceLikLe şirketLerin gideceğin yerde sana uygun bi işe sahip oLmaLarı gerekLi.. Self demek işini kendin bulman anlamına geliyor ki bundan yana değiLsin anLasıLan zaten iLk gidiceksende oLmasın.. full placement da ise işi şirket buluyor bunu tercih edeceksn anlasılan bencede öyle yapmalısın.. fiyatları sirketLerLe konus tek tek pzarLık yap cok da geç kaLma.. burada firma adı veriLmiyor.. şirketler kısmında butun sirketleri oku kararını ver derim.. veya aklını tırmalayan bişey olursa yaz buraya veya git sirketle görüs.. şimdiLik bu kadar sanırım.. arkadasLarda yazmaya devam edecektir konu hakkında.. koLay geLsin boL şans.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

cok fazla zaman kaybetme cunku dedigin gibi zaman daraliyor.Mumkunse bu hafta icinde halletmeye bak.Sirketlerde artik pek fazla is kaldigini soylemek zor.Ama ingilizce advanced seviyedesi ise is seceneklerin genisler...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)