Bu hazırlıktayım. En düşük kurda. Yani İngilizceyi yeni yeni öğreniyorum ama ortalamam 84/100. Bu kadar belge fln hazırlıyorum,red yemekten çok korkuyorum.....
Düşüncelerinizi ve deneyimlerini paylaşır mısınız?![]()
Bu hazırlıktayım. En düşük kurda. Yani İngilizceyi yeni yeni öğreniyorum ama ortalamam 84/100. Bu kadar belge fln hazırlıyorum,red yemekten çok korkuyorum.....
Düşüncelerinizi ve deneyimlerini paylaşır mısınız?![]()
red yersen yatırdıgın parayı tekrar yatırısın 2 cıye gırersın . 2 cıde alanlar oldu sanırım forumda cok var.sanırım ozgursum de bı ara red aldı sonra aldı gıbı bırseyler hatırlıyorum.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ben de cok korkuyorum...taa eylulde karar verdım ,ıslerı hallettık,hersey tamam sadece vıze kaldı,ınce bır nokta ya olcak hayallere devam ya da olmaycak cok fena bır duygu...
bence en ıyısı bır hocayla gorusup senın ıcın referans olucak bır yazı yazması referans olması yanı
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
O ortalama ile alırsın. Alamazsan neden red yediğini öğrenip yazarsın.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ortalama ııyıyse ,daha oncedende vıze alındıysa ve ara sınıfsa red alınır mı yıne de acaba:S
ortaLaman cok iyi.. sadece hemen hemen soracakları sorular bellidir.. ezberle git tabi ingilizcene hiç güvenmiyorsan yap bunu.. biraz olsun güvenin varsa soruları cevaplarsın zaten zor bişey yok.. ee ortalama böyle olup soruLarıda cevapladıktan sora duyacağın söz beLLi "have a nice summer"![]()
tecrübelerini paylaştığınız için hepinize çok teşekkürler.....
mevcut durumunda vizeden red yeme ihtimali en düşük insanlardansın orda sırada beklerken konuşacağın insanlardan kendi konumunu farkedeceksindir zaten..alırsın inşallah tasalanma..
bendede bi korku var su an B1 deyim bu sevşyeyi bitirince gitcem kurs falan da gidiyorum ortalamam A1 sonunda 81 A2 sonunda 84 du ama şu tedirginlik gitmiyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks