Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Work and Travel Forum

BannedUser
    Guest

Standart Work and Travel Forum

Aslında bu başlık ne kadar gerekli bilmiyorum. Ben Turkishwatla 2008 de tanıstım. O zamanlar cok bilgim yoktu work and travel hakkında. Şimdi ise biraz birşeyler biliyorum ve bildiklerimi anlatıyorum. TW dısında work and travel hakkında bilgi veren birkaç forum daha açıldı.

Ancak bu forumlardan bazıları direk şirketlerin açtıgı ve post kasanların (ben gibi çok mesaj atanlar ) şirket temsilcisi oldugu siteler. Bunların isimlerini ben biliyorum, Allah beni temsilci etmesin ama şirket sahibi etsin amin. neyse kısaca demek istediğim her forumda dolasıp bilgi almaya gerek yok bence sadece TW yeterli.

Zaten başka sitelerde TW den kopyala yapıştır yapıyorlar. Aslında bu siteleri ve hangi şirketlere ait oldugunu yazmak isterdim ama gerek yok. Zaten şöyle bir bakarsanız anlarsınız hangi şirketlerin forumları oldugunu.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

ama ben şimdi senden bi özeL mesaj isterim hangi forum hangi şirketin

BannedUser
    Guest

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ben şimdi senden bi özeL mesaj isterim hangi forum hangi şirketin
    İstemesen şaşardım zaten. Olur ama birebir arkadaşım oldugundan atıyorum başkasına atmam

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

hahaha cımbomlu zaten kactane forum varkıne sende bende bıkacını bılıyorum mısal hatta sadece bıtanesını hihihi bu arada hakkate kopyala yapıstır yapıp kendı anısıymıs gıbı anlatmıs bır uye burdan topıc sahıbıde gıtmıs bu benım yazım lan demıstı bı forumda cok guldum yaaa

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstemesen şaşardım zaten. Olur ama birebir arkadaşım oldugundan atıyorum başkasına atmam
    saoLasın bende baskasından istemezdim zaten bu arada reyes cidden biLmiorm baska forum ya.. bitanesine üyeydim sora burayı buLdum vallahi billahi onun adını unuttum birader yaa epeydir burda zaman geçiriyorum.. güzeL forum biLgi sahibi tecrübeLi insanLar var.. bkz:makrokLima...=)

BannedUser
    Guest

saoLasın bende baskasından istemezdim zaten bu arada reyes cidden biLmiorm baska forum ya.. bitanesine üyeydim sora burayı buLdum vallahi billahi onun adını unuttum birader yaa epeydir burda zaman geçiriyorum.. güzeL forum biLgi sahibi tecrübeLi insanLar var.. bkz:makrokLima...=)
    cimbomlu transfer teklifi bile alıyorum para teklifi bile var ama kimseden küfür yiyeyem yanlı olup burada rahatım ben

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

cimbomlu transfer teklifi bile alıyorum para teklifi bile var ama kimseden küfür yiyeyem yanlı olup burada rahatım ben
    evet bencede güzeL burası.. fakat hatırLarsan yardım isteyen birisine yardım etmiştinde sert çıkmıştı herşeyi biLiyosun diye ya güLsem mi ağLasam mı dedim yaranıLmıyo kimseye

BannedUser
    Guest

evet bencede güzeL burası.. fakat hatırLarsan yardım isteyen birisine yardım etmiştinde sert çıkmıştı herşeyi biLiyosun diye ya güLsem mi ağLasam mı dedim yaranıLmıyo kimseye
    Şimdi bu tipler herseyi mis sanıyor. Ama biz ters bişey söyleyince ya yok burası böyle degilmiş, ben buraya gidicem. Merak etme ağlayanlar cogalır sadece 1 ay kaldı bak ben sana dıyorum

1. İşim iptal oldu
    2. Şirket benimle ilgilenmiyor.
    3. DS formum gelmedi.

iyi takip et sadece 1 ay daha. Sağolsun dinleyenlerde var.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

ben sımdı ustume alınsam mı alınmasam mı arada kaldım

ama benı sız bılıyosunuz yawww

BannedUser
    Guest

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sımdı ustume alınsam mı alınmasam mı arada kaldım

ama benı sız bılıyosunuz yawww
    yok reyes sana değil bu. cimbomlu biliyor kime oldugunu foruma üye olup nimetlerinden yararlanmayanlara.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Şimdi bu tipler herseyi mis sanıyor. Ama biz ters bişey söyleyince ya yok burası böyle degilmiş, ben buraya gidicem. Merak etme ağlayanlar cogalır sadece 1 ay kaldı bak ben sana dıyorum

1. İşim iptal oldu
    2. Şirket benimle ilgilenmiyor.
    3. DS formum gelmedi.

iyi takip et sadece 1 ay daha. Sağolsun dinleyenlerde var.
    biLiyorum gecen senede cok oLdu böyLe vakaLar, ve oLmayada devam edecek.. bu iş böyLe.. hani benmde senin kadar oLmasada biLgim var watLa iLgiLi.. bu sene ankarada bikac sirketle görüstüm... önce masaL anLattı ben wat a katıLdım o asLında öyle değiLde söyLe oLuyor dediğim zaman, şirketLer hemen işi açık açık anLatıyor.. cıkan probLemLeri basLarına geLenLeri.. Aslında öğrenciLerin basLarına şirketLer tarafından geLenLeri iLkkez katıLacakLarın özeLLikLe şirketLerLe görüsmeden önce bu forumdan biLgi aLıp gitmeLerinden büyük yarar var ki, ters köşe oLmasınLar sonra fakat dediğin gibi kimiLeri herseyi mis sanıyor.. sanki ankaradan kırıkkaleye gidecek adam

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)