Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Beklentiler ve Cevaplar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Beklentiler ve Cevaplar

Arkadaşlar herkesin giderken farklıda olsa beklentileri oluyor.Benim merak ettiğim giden arkadaşlar arasında kesşke hiç orada olmasaymışım diye dönen var mı?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Özgün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkesin giderken farklıda olsa beklentileri oluyor.Benim merak ettiğim giden arkadaşlar arasında kesşke hiç orada olmasaymışım diye dönen var mı?
    Alaska'dan 1000$ ile dondugumde bile oyle demedim sahsen.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

BannedUser
    Guest

Arkadasım magdur olanların dısında kımse demez bence onu

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Oraya gidip ben buraya amelelik mi yapmaya geldim.Keşke gelmeseydim diyen arkadaşlarım vardı.Ama onların beklentisini, ne yapmak istediklerini amaçlarını falan hala anlamış değilim.Orada herhangi bi mağduriyet yaşamadığın ve bulunduğun ortamdan keyif almaya çalıştığın sürece pişman olmazsın.
    ""Let the game begin""

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Herkes küçük büyük mutlaka sorun yaşamıştır. Beklediği gibi olmayan şeylerle karşılaşıp hayal kırıklığına uğramıştır. Bunun kadar doğal birşey olamaz. O yüzden de gidenlerin en az %95'i gittiğine pişman değildir. Hatta ben eminim ki en az %80'i bir daha imkan bulsa yine gitmek ister, gidenler de var zaten.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

4. gün boyunca havalanında bıle kaldım 15 gun yurtlarda kacak kaldım bugun zevkı ve eglencesı bı baska oluyo .
    umarım bu sene oyle seyler pekyasamamda :P yasasamda canımız sagolsun

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

2 gün kayıp oldum sokakta yatacaktım hatta orman desem daha doğru olur..işte ve yaşadığım yerde en kötüsnü hayal ettim yinede gayet memnun oldum diyebilirim.

buradaki hayatımın b.ktan olmasınında etkisi vardı memnun olmamda

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

beklentilerim gittikçe düşüyor açıkçası. ilk başlarda mükemmel birşey gibi bakıyordum bu olaya şimdilerde bir mecburiyete dönüştü gibi bişey. orada çok sorun yaşayacağım işimden atılacağım iş bulamayıp ülkeme geri döneceğim sanırım oda dönebilirsem. kısmet ama yinede gideceğim inat ettim şu sıralar.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı poemalbus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beklentilerim gittikçe düşüyor açıkçası. ilk başlarda mükemmel birşey gibi bakıyordum bu olaya şimdilerde bir mecburiyete dönüştü gibi bişey. orada çok sorun yaşayacağım işimden atılacağım iş bulamayıp ülkeme geri döneceğim sanırım oda dönebilirsem. kısmet ama yinede gideceğim inat ettim şu sıralar.
    azıl eglencelı ve sevklı mızmı sorunlarla basetmen ve ustesınden gelmen yolun acık olsun kardeısm

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Cool

Alıntı poemalbus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlarini goruyorumda , seninde 10 yorumun 9 u olumsuz, beklentilerini dusuk tut iyide sende pek bi karamsarsin.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

3 hafta kalıp dönen iki türk arkadaşımız olmuştu ama onların dışında hemen hemen herkes gayet memnundu.beklentileriniz ve karakterinizle alakalı bir durum.yanımda iyi bir parayla ve beklentilerimi yksek tutmadan,sadece eğlenme amaçlı gittim ve gayet de memnun döndüm şahsen

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yok canım karamsar felan değilim sadece fantezi yapıyorum. durum şuanda gayet güzel bile denilebilir cankurtaranlık işi aldım saatlik 7.5 $ geçinip gidicez. haa orda kazanacağım paraya güvenmiyorum kesinlikle yanımda bayaa para götürücem 1 yıldır para biriktiriyorum harçlık diye onun dışında birazda eğlence beklentim var. artık nasıl olur ne şekilde olur orda görücem

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

yasam sandıgın kadr pahalı degıl burayla aynı ama daha cok para kazanıosu yan burdan ucuz dıebılırsın ondan rahat ol.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Çok eğlendim çook. hatta okadar ki yasadıgım ufak tefek olumsuzlukları hatırlamıyorum bile. bekle beni nüüyooork!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

risk olsa da artı yönleri daha fazla gibi görünüyor wat için.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

yaa basıma okadar cok sey geLdiki kafama sıkacak konumdaydım ama hiçbirzaman pişman oLmadım sonuç oLarak amerikadaydım Laynn adamın ayağına kac kere geLirki bu fırsat.. cok eğLenceLi coook tabi birazda kendinize bağLı pasif bir yapınız varsa amerika zehir oLabiLir.. bekLentiLer yükseksede oLabiLir.. fakat bnm arkadasLarım vardı neden geLdikki buraya tr nin suyumu cıktı.. Alanya antalya marmaris bodrus cesme vs vs dururken erken dönenLerde oLdu pişman oLup.. ama irtibattayızdır sürekLi hepsi tekrar gitmek istiyor hatta vizesini aLan 2 arkadasım var karar sizin..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)