mrb arkdasşlar ben ıstanbul fuarına katılıcam pazar gunu merak ettım türkishwat tan katılan olcak mı dıe eger varsa hangı ıslerı dusunuyorsunuz?
mrb arkdasşlar ben ıstanbul fuarına katılıcam pazar gunu merak ettım türkishwat tan katılan olcak mı dıe eger varsa hangı ıslerı dusunuyorsunuz?
merhaba bende katılacağım,daha cok housekeeper ve houseman işleri için gidicem ben.
Konu OneTouch tarafından (09-12-2010 Saat 10:30 PM ) değiştirilmiştir.
Hangi şirketin fuarı bu. Zaten o fuarlarda bana çok cazip gelmiyor. İşverenler gelecek deyirek milleti kandırıyorlar. Aslında bu tarz yerine firma temsilci gelecek denmeli. Çünkü 5 firma için bir kişi geliyor. Adama soruyorsun işveren misin. Yok diyor ben arkadaşıyım. Yani gene bir kolpaçinoluk durumu söz konusu. Hatam varsa düzeltin.
bu ciee recruit fuari galiba buna ciee nin kendi adamlari geliyor direk isverenler degil
oyle tabıkı ıs verenlerın burya gelmesı sacma zaten sonucta ıs verencıee jop faır bu.
sonuç olarak işi alalım da isterse işverenin yan komşusuda gelebilir![]()
İşte bu yüzden sonra orada insanlar ağlıyor. Sen kapıdan girince adam sen kimsin kardeşim diyor. Bence olayı ti ye almaktanca ciddiyetine bakılmalı arkadaşlar. Ne olursa olsun işte buraya yazıyorum yaklasık 3*4 ay sonra mesajlar gelecek ya ben fuarda anlasmıstım ama işim iptal oldu beni suraya gönderiyorlar.
valla bizim geçen seneki job fair e direk human resources manager gelmişti.işveren olunca çok kelli felli yerinden hareket edemeyen biri olmuyor sonuçtaen garantisi işverenin kendisinin gelmesi.
Bak arkadasım bu fuarlar şenlik havasında geçiyor. İşte gelene reklam ürünleri çay şeker dağıtıyorlar. Gelen firmalar ise tam anlamıyla tek tek tanıtılmıyor burada yapılan hata bu. İşte birbirine yakın olan firmaları bir kişi temsil ediyor. Diyelim ki CIEE elinde 20 iş var ama orada 5 kişi olacak.
Trakya Uni de okuyorsun ve İstanbul'a gideceksin sanırsam. Gitmeden önce fuara gelecek firmaları iyice arastır. Saatlik ücretten cok yani saati 8 dolar biri diğeri 7.5 dolar buna bakma. Konaklama durumu ve şehirdeki hayat pahalılıgını arastır. Yani oraya gittiğinde gideceğin firma kadanda şekillensin. Bir o masaya bir bu masaya yönelme. Sen masa masa gezerken elindeki nimetleride kaçırma. Daha detaylı bilgi istersen gene burdan sorularını sor. İnş hayırlısı olur.
Konu BannedUser tarafından (12-12-2010 Saat 04:59 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks