Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: toshıba ..yardım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart toshıba ..yardım

Arkadaslar benım aldıgım laptop daha kullanmadan windows cokmustu daha yenı yaptırabılmıstım sınavlardan once servısten geldı.adamlar sadece harddısk bozuk degıstırıldı dıye yazmıslar kagıda postalamıslardı.wındows u kendım yukledım.yalnız bırcok program da harddıskın ıcınde gıttı degıstırıldıgı ıcın.benım bılgısayar bozulmadan once wireless sorunsuz baglanıyodu sımdı baglanmıyo cunku bı drıver yuklemem gerekıyormus suan hıc nette baglanamıyorum.wireless gıbı bı cok programda eskı harddıskın ıcınde gıttı. bana yardım edersenız sevınırım nerden ındırebılırım bu drıver lerı toshıbanın kendı sıtesınde arıyorum bulamıyorum bana dırekt lınk verebılecek arkds var mı ? ..

toshıba Satellite L655-S5075
    Toshiba Satellite® L655-S5075 Laptop
    Konu sucre tarafından (02-12-2010 Saat 02:04 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

windows kac ?
    bende de ayni problem oldu ama asus da bilgisayara windows 7 yukledim wireless tusu calismamaya basladi. ama klavyeden acilabiliyo belki sende de ise yarar fn+wirless on tusuna bas denemeye deger...

BannedUser
    Guest

kardes ben sana link veririmde becerebilecek misin benımde sony olmustu da delirdim duzeltene kadar

Download | Toshiba Leading Innovation - Asia

link bu burdan modeli l655 e getir show de tamamdır ama zor iş bastan demesi anlayan arkadasın varsa bence ona soyle. gerci belki sende anlıyorsundur

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Buradan hocam.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tesekkurler hepınıze bı denıyeyım bakalım olacak mı ha denedım tabıkı fn artı f8 yapmayı ama drıver yok ondan calısmıyor ..servıse de burdan slmlar olsun barı ısını adam gıbı yapsaydı ..wındows yuklemeden yollamıs ama ben o bılgısayrı alırken wındows7 home prı ye para odemıs oluyordum otomatık olarak lapın altında product key var onu gırcektın olcaktı ıste neyse yıne bozuk hardıskı bedelsız degıstırdgı ıcın onlara da tesekkur edıyorum ..
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)