Arkadaslar konunun forumla pek alakası olmayabilir ama burada bir cok tanıdık yüz var ve mmorpg oynayan varsa eger birlikte türkiswattan cıkacak bi kadro olusturulabilir.
Simdi bu konuyu yazarken aslında yeni mmorpg oyun arıyordum yani cıkmasını bekledgimiz yeni yeni oyunlar.
Burada sizden tek istegim oynadıgınız veya beklediginiz bir mmorpg oyun varsa paylasmanız ve eger mümkünse beraber bi kadro yaratmak.
Simdi herkese wowla girmesin lütfen
Yeni bir soluk arıyoruz.
Benim size önerecegim 2 tane oyun var aklımda.

İlk olarak GUILD WARS 2

Bu oyunu cok uzun zamandır bekiyorum.Neredeyse her gün sayfasında bi update arıyorum.Sadece bir tane release date görebilmek istiyorum kimileri 2011in basında cıkıcak diyor,kimileri 2012de.
Umarım oynayıp görmek nasip olur.
Ben burdan eger takip eden arkadaslar varsa onlara sesleniyorum.
Bu oyun cıkar cıkmaz Bi clan kuralım Türk clanı olarak beraberligimizi orda da sürdürelim.

İkinci bekledigim efsane oyun ise DIABLO 2

Blizzardın efsanelerinden sadece biri olan ve oyun severlerin merakla bekledigi bu oyun Ne zaman piyasaya sürülecek???
O kadar güzel bir oyun yapılıyor ki inanın belkide wowu bitirip yeni bir dünyayı diabloda yaratıcaklar.
Umarım bu oyunu takip eden arkadaslarda vardır.
İlgilenenler eger bildikleri bi yenilik varsa ya da bi gelisme lütfen paylassınlar inanın bu iki oyun icin sabırsızlanıyorum.

Not:Eger oynadıgınız bir oyun varsa su anda paylasırsanız sevinirim Oyun arıyorumda