slm Arkadaslar ozel bi gun varmis vergilerin alinmadigi bi gun 4 eylul diye duydum bilgisayari da ozaman almayi dusnuyorum..millet sabah erkenden kalkip marketlere kosuyomus ogun..dogru mu 4 eylul mu o gun???????
slm Arkadaslar ozel bi gun varmis vergilerin alinmadigi bi gun 4 eylul diye duydum bilgisayari da ozaman almayi dusnuyorum..millet sabah erkenden kalkip marketlere kosuyomus ogun..dogru mu 4 eylul mu o gun???????
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Evet dogru. Vergi mi alinmiyor onu bilmiyorum ama normalden daha ucuz oluyor. Ayrica o gun havaifisek falan super gosteri oluyor. Gecen sene sadece macy's alisveris merkezi o gun 50 bin havai fisek atmisti (:
Ayrintili bilgi istiyorsan google da Independence Day diye aratabilirsin.
Sometimes memories can kill...
Independence Day 4 TemmuzduOna Tax Free Day - Weekend deniyor.Ayrintili bilgi icin;
2010 Tax Free Weekend - Sales Tax Free Weekend 2010
Ayrica birgunleri daha vardi,fiyatlar yari yariya dusuyordu ama unuttum o gunu![]()
Peki.
her eyalette olmuyor tax free.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Ohiodayim burda yok mesela.. Tax odemeye devam![]()
İstikamet Ohaayoo
O verdigim sitede var tax free eyaletler.Ayrica Kara Cuma denen gun vardi,yari yariya ucuz olan gun buydu sanirim.
Peki.
kara cuma kasim ayinda diye biliyorum ben... eylulde indirim yok ozel hic duymadim. belki back to school kampanyasi dolayisiyla olabilir ki o da agustos da basliyor zaten..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Evet buldum,
Amerika'nın "Kara Cuma"sı CNNTurk.com
Bu arada sukran gunu yani thanksgiving bu yil kasimin 25 inde yapiliyormus.Wat yok o zamanlar![]()
Peki.
Labor Day de varmi bir indirim,Labor Day, eylulun ilk pazartesi kutlaniyormus
Peki.
Nyork icin ne soyluye bilirsiniz ? laptop u nzaman alayim ? lutfen biri bi tarih versin kimse bilgisayar onermiyor bari tarihini soleyin zaten kafama gore alcam bi tane 750 usd lik bisey..bestbuy dan alcam bilgsyari ona gorewhen is black friday for 2010 best buy ..sansizliga bak be kasimda mi yoksa
Konu sucre tarafından (12-08-2010 Saat 08:07 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
indirimleri sunday paperlerden takip ede bilirsiniz, indirim kuponlari oluyor.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Dun indirim kuponu ile 15% indirim aldim. Zaten fiyatida yariya dusmus iyice ucuza geldi gomlek. Indirim kuponlarini takip @Roma nickli arkadasin dedigi gibi hem ucuzluk zamanlari yazar hem de indirim alirsiniz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Arkadaslar haftaya isci bayrami varmis heralde bu gunde bi indirim var mi ??? laptopu nzaman alsam acaba ??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks