selam tw ahalisi....
şuan ohio cedar pointte çalışıyorum 12 eylül de işten çıkıyorum batı turuna çıkıcaz 1 arkadaşla katılmak isteyen varsa çok memnun oluruz![]()
biraz reklam ilanı gibi oldu ama kusura bakmayın aceleyle yazıyorum![]()
selam tw ahalisi....
şuan ohio cedar pointte çalışıyorum 12 eylül de işten çıkıyorum batı turuna çıkıcaz 1 arkadaşla katılmak isteyen varsa çok memnun oluruz![]()
biraz reklam ilanı gibi oldu ama kusura bakmayın aceleyle yazıyorum![]()
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
Cok erken.. 20 eylul gibi olsa daha iyi olurdu.. Gerci yine katilamazdim baska planlarim var :P
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Ayhan gozukmuyorsun uzun zamandir.Nerdesin neler yapiyorsun.Bu mesajimi Ayhan haric kimse kaile almasin,konu dagilmasin![]()
Peki.
Bende bugun foruma yazacaktim) 10-15 arasinda isi birakicam, Las vegas ve LA e gidip Ny tan donus yapmayi planliyodum, tek gezmek istemiyodum
) nereleri gezmeyi dusunuuyosunuz? Donusu ne zaman ve nereden sizin?
İstikamet Ohaayoo
12sinde işi bırakıcaz 13ünde chicagoya gidicez 15inde batıya gidcez los angeles las vegas san diago san francisco ordan da nyc şeklinde planımız değişiklik olmazsa.dönüş yine değişmezse 27si benim
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
Kanada'ya gelen yok bakalim California'ya cikacak mi? Bence ilk once Bati tarafi gezilmeli Miami, Kanada daha sonra... Iyi eglenceler simdiden.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bizde lasvegasin dibindeyiz sizden utandik sadece vegasa gidecekdik halbuki size gore california dibimiz utahdayiz 8inde ayrilicaz isden eylulun 11inde new yorka vegasdan bilet aldik uyarsa paslasalim araba kiralariz ucuza gelir
bileti aldik 160doler direk nc gelirken newyorkdan songun 500 verdik onun icin 160 a basdik hemen paralari ''araba kiralamak istiyoruz ama netten alisveris yapdigimiz karti burda kullanamadik araba kirlamak icin vegasda olabilirmis losangeles vegas 6-7saatimis
kim dedi 6-7 saat3 bucuk 4 saat filan los angeles las vegas arasi ...hatta 4 bucuk civari da las vegas san diego.. los angeles san diego da 2 saate yakin suruodu sanirim..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bende utahdayim ama utah merkez 4-5saat o hesap burda losangelesdan gelen turistlre soruyoru z holloywood veya malibu beach 6-7saat imis yani gidilecek yerler
valla sehir merkeine 4 saatte varmistik 1 saatte ole koy 5 saate gidersin istedgin yere..las vegastan
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Gidiyo musunuz? Var mi bi gelisme?
İstikamet Ohaayoo
vizeyi alırsam 20 eylül de LAX havaalanında olcam inş. yardımcı olmaya çalışırım. Çalışcağım yer havaalanı oteli ve evimde o civarlarda olcak.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks