Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kovulduummm :S

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart Kovulduummm :S

Evet arkadaslar ocean city md de bayside skillet te 1 haftadir calisiordum ve bugun patron yardimcisi gibi bisey elimin agir oldugu gerekcesiyle isten cikardi beni. Her nekadar ozurdileyp hizlanicagimi soylesem de dinlemedi, paycheklerini haftaya sali gelip alirsin dedi toplam bi 340 dolar falan alicam sanirim. Daha once de bikackere uyarmisti aslinda yavassin die ama isin bu noktaya gelicegini tahmin etmemistim. Yarin bi de gidp patronla konusucam o da ayni fikirdeyse artik sirkete haber verip bana yeni bi is ayarlamasini isticem. Umarim patron bi sans daha verir de is bulmakla ugrasmak zorunda kalmam. :S

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Sen simdiden sirkete mail at. Zaten sana is bulmalari epeyi bi zaman alacak. Kaldi ki is bulmalarida garanti degil.

Bir yandanda bireysel olarak is ara.

Gecmis olsun
    Sometimes memories can kill...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

gecmis olsun, ocean city'de is bulmak kolay degil, umarim bulursun..
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

noldu son durumlar;meraktayiz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Walla dun gittim patronla konustum, biraz dusuncem yarin saat 1 de gel konusalim dedi. Yani 1 saat sonra hersey belli olcak, sonra aktaririm Kader aniiii :S

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Evet patronla konustum ama degisen bisey olmadi, son bi sans istedim sana zaten 3 4 defa verildi mutfak icin yavassin uzgunum dedi :S Is aramaya baslicam ben de artik offf...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Keske uyarilari dikkate alsaydin

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

amerikadaki sponsorun sana iş bulabilir onları direk arayıp söylediğinde. ancak bu amerikanın her yerinde olabilir. nitekim ilk gittiğim sene benim sponsorum bana bir iş buldu ben ny deyken miami de iş buldu. bende gitmek istemedim. umarım sen bireysel buldugun bir işe girebilirsin orada. hem bölgeni değiştirmemiş olursun. hem de sponsora boyun eğmek zorunda kalmazsın. allah kolaylık versin. bol şans.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sponsorlarin umrunda olmuyo kardes..gazetelerden bi de craiglist org.dan bak..15 gundur obx te is ariyorum isi deistirmek icin application formunu vermekten baska yaptigim bisi yok..bol sans is konusunda..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı kaanigk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sponsorlarin umrunda olmuyo kardes..gazetelerden bi de craiglist org.dan bak..15 gundur obx te is ariyorum isi deistirmek icin application formunu vermekten baska yaptigim bisi yok..bol sans is konusunda..
    valla sponsor benle o zaman ilgilenmişti. bu birazda senin sponsorunun ilgi ve alakasına baglı.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bi sorum olacak..isten kovulursan ya da isten cikarsan vize iptali soz konusu oluyor mu ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hayir cok kisi is degistirio yada kovuluyo;parani muhafaza ettigin surece amerika senin

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı inamorata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayir cok kisi is degistirio yada kovuluyo;parani muhafaza ettigin surece amerika senin
    Dedigin gibi degil. Vize iptali oluyor. 3 ay kafana gore takilamazsin.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Eğer iş verenin sponsoruna iyi şekilde ayrılmadığını bildirirse evet vizen iptal olabilir..
    Ayrıca eğer Visa Validation'ı 14 gün içinde yenilemezsen yine vizen iptal oluyor.
    Birde arkadaşlar hem sponsorların hemde şirketlerin hiç bir şekilde 2.iş garantisi yoktur. Ancak ve ancak ellerinde boş pozisyon varsa yönlendirirler. Ki kovulan birisi için bunuda yapmazlar.
    Her şirket sözleşmesinde ve Sponsor handbook yada orientation dökümanında bu böyledir. =)

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kovulanlara da is bulurlar.. su an iki arkadasim amerika kovuldular ve sponsor aninda 2 farkli is secnegi yolladi...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

vizenin iptal olma durumu sponsorunla işverenin yaptığı görüşmede belli oluyor. ilk gittiğim sene işten çıkmıştım ve işverenim sponsoruma işi bıraktıgımı soyledi. sponsordaki yetkili vizesini iptal edelim mi diye sormuş sağolsun işverenim etmenize gerek yok. başka iş bulursa çalışsın demiş. yani işverenle sponsorun görüşmesine bakıyor birazda. işten çıkma/ işten atılma sebebine bakar birazda. eğer ki iş yerinde hırsızlık yapmışsan iptal ederler vizeni heralde, ama performans dusuklugunden falan atılmışsan etmezler heralde.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ocean city de kalma bence. git başka yerde iş ara
    Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Sponsorumu aradim, durumu anlattim isverenimle konusucagini ama pek bi faydasi olmucagini soyledi, en iyisi kendine baska bi is ara dedi. Ben de 3 4 gundur bakiorum ama pek cikcak gibi gozukmuo. Sadece west ocean daki Gap magazasinda eleman aranior yazisi gorebildim simdiye kadar bi oraya basvurdum. Buyuk ihtimal ablamin yanina Chapel Hill NC ye gidicem, ablam bi kactane bulmus eleman arayan yer orda. SSN imi de aldim bugun 1 hafta icinde bulamazsam oraya gecicem. Buarada vizemin iptal olma durumu yok.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de gecen sene ocean city de calistim ve amerikan in bir cok bolgesinde de arkadasim vardi.is bulma konusunda ocean city nin inanilmaz bir potansiyeli var ama bu potansiyel agustos sonunda patlio resmen ruslarin amerikalilarin okullarinin acilmasi buyuk bir patlamaya neden oluyor.o tarihe kadar ise hele ki temmuz ayinda bu is seni de uzmem istemem ama cok zor.
    eger 1 ay idare ederim diyorsan burger king i oneririm.surekli eleman aliolar cunku.ve bir 146-145 cadde gibi sonlara dogru otellerinde belli bir eleman potansiyeli var dene derim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ya artik ocean city de deilim, north carolinaya gectim ablamin yaninda kaliorum, burda denicem sansimi artik. Buarada isten kovulduktan 2 hafta sonra bana ciee den mail geldi bi form vermisler ve 20 gun icinde yeni bi is bulup o formu doldurup yollanmam istenmis aksi taktirde programdan dusucekmisim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Sirket bana yeni bi is bulmus New Jersey de, ama ben burda da is arayan bir cok yer bulmustum aslinda ve bi coguna da basvurdum, ustelik burda ev sorunum da yok. Sizce oraya mi gitsem, yoksa kalip sansimi burda mi deniym?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı DaniFilth06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sirket bana yeni bi is bulmus New Jersey de, ama ben burda da is arayan bir cok yer bulmustum aslinda ve bi coguna da basvurdum, ustelik burda ev sorunum da yok. Sizce oraya mi gitsem, yoksa kalip sansimi burda mi deniym?
    Is ne? Saati ne kadar? Konaklama ne olacak?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yeni işin hayırlı olsun tabi gidersen.benim patronda beni kovdu temmuzun basında bi hafta sonra bana kendi eliyle yeni iş buldu hala calısıyorum.şimdi gel benim yanımda da calıs 2 işin olsun diyor bakarız dedim baya sanslıyım ama TÜRKİYE yi özledim tek gelerek hata yaptım galiba.bir aya kalmaz donerım hiç olmazsa bayramda sevdiklerimizin yanında olalım.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Is ne? Saati ne kadar? Konaklama ne olacak?
    Walla dediklerine gore deisik mall larda satis elemanligiymis, saatlik ucret 7.50$, haftalik 30-40 saat. Konaklamadan bahsetmemisler simdilik, 7 tane turk calisiormus, 2 kisi daha gelicekmis biri de ben olucakmisim sanirim, ama henuz kararimi vermedim.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı DaniFilth06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Walla dediklerine gore deisik mall larda satis elemanligiymis, saatlik ucret 7.50$, haftalik 30-40 saat. Konaklamadan bahsetmemisler simdilik, 7 tane turk calisiormus, 2 kisi daha gelicekmis biri de ben olucakmisim sanirim, ama henuz kararimi vermedim.
    Bence cok iyi is. Sansini kacirma direk git. Zaten bulacagin isde en fazla bunun kadar iyidir. Bi ev sorunun var ama gidince onuda halledersin gibi.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Is bulamadim arkadaslar, sponsorumun bana verdigi sure de doldu oyuzden 29 austosta donuorum. Gitmeden once DC ve NY i gezicem en azindan ama 3 hafta az kalmis olcam :S

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks