Arkadaşlar daha once yasadığım sorunu anlatmıstım florıdaya key weste pedicap için gelmiştim ancak sorunoldu ve burda calısamayacağım tek secenek alaska gıbı gorunuyor şirketim alaskada kodiak ta Internatıonal Seafoods of Alaska fabrıkasında iş buldu fabrıka muduru ıle de konustuk gelın dedı. bu fabrıka hakkında bılgısı olan var mı kodiak ın en cok kazanan 3 fabrıkasından bırıymıs. şirketimin diğer anlasmalı olduğu fabrıkada Alaska pasific seafoods sizce hangısı ıyıdırbır bılgınız var mı bırde kodiaktakı fabrıkalar temmuz bası gıbı baslayıp eylul ekım ayına kadar devam edıyorlarmıs ınternatıonal seafoods of alaskanın muduru bıze gelın dedı 20 hazıran gıbı orada olursak bızı kabul edecekmıs sızce ne yapmalıyız bı bılgısı olan varsa paylasabılr mı cok zor durumdayız key west teyız su anda acılen yardımlarınızı beklıyoruz

bir de peter pan dıye bır fabrıka varmıs Dillingham da bu fabrıka hakkında da bılgısı olan var mı

kısacaı tavsıyelerınız yorumlarınız nelerdır bıozle bılgılerınızı acılen paylasırsanız cok evınırız cok tesekkur ederız sağolun