Arkadaslar su an New jerseydeim burada bi turkle gorustum bana bu sistemi onerdi sinirsiz internet ve sinirsiz gorusme aylik 60 $ ama ilk ay telefonla(internete girebilen) 120$ mantiklimi sizce?
Arkadaslar su an New jerseydeim burada bi turkle gorustum bana bu sistemi onerdi sinirsiz internet ve sinirsiz gorusme aylik 60 $ ama ilk ay telefonla(internete girebilen) 120$ mantiklimi sizce?
Hergun birilerini arayip 2-3 saat konusacagim diyorsan sinirsiz almak mantikli. Ama turkiyeyi 3 gunde 1 arayacaksan pahali
Sometimes memories can kill...
Dunya telekom+at&t en iyisi. 2 gunde 1 arayip 30 dakika konussan: 15$ at&t ye. 45$ dunya telekoma gidecek. Ayda 60$ odemis olacaksin.
Ama tabi dunyatelekomun bi dolu kampamyasi oluyor. 30$ yukleyince 15$lik hediye falan gibi. Cok daha ucuza gelir.
Ayrica at&t+dunya telekom kullanacaksan. her gun aramak yerine 3-4 gunde bi arayip 1 saat konusmak daha mantikli
Evet ama yaz sonu oradayim.
Peki daha once bu sistemi kullanmis arkadaslar var mi?ABD nin ne kadarini kapsar? Od3emeler nasil yapilacak vs bilen birileri varsa yardimci olursa sevinirm.Kendi sitesinden pek bisey anlamadim.
3 aylik paketi bilmiyorum ama galiba sinirsiz paketleri vardi bizdeki kontor gibi. Alinca telefon hediye. Paketi yukleyince 1 ay sinirsiz bedava konusuyordun.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks