(7-8-9) haziran da ny a ineceğim beni havaalanında karşılayacak ve gerekirse beni bi hostele yerleştirecek yada bir kaç gün misafir edecek bi kişi![]()
(7-8-9) haziran da ny a ineceğim beni havaalanında karşılayacak ve gerekirse beni bi hostele yerleştirecek yada bir kaç gün misafir edecek bi kişi![]()
çok iyi yaa![]()
karşılasın arkadaşı birileri,,,,
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Ben karşılarım büyük ihtimal. ama söz vermiyorumtören ister misin?
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
kardesim benim tarihler benzer olursa karsilayabilirim seni.. gel chat e de konusalim..
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Kardeş bide araba verelim sana...![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
yanlış yerdesin bencecoachsurfing diye bişeyden bahsediyolardı, onu dene
![]()
helecan küpü
bence cok yararlı bi konu sabitlenmeli hatta
benide 22 haziranda bostonda karşılıyabilir mi birileri![]()
10 hazirandan sonra Salt Lake City karşılaması isteyenelr benimle irtibata geçebilir![]()
15 hazıran SA 13:00pm de beni jfk de karsılayıp The New yorker otelıne kadar eslık etcek Bay-bayan aranıyor![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
hahaha aslında sabitlenebilir ne cok rağbet gordu konu![]()
'Biri beni karşılasın' konunun ismine bakın yahu...Önce bir istekte bulunacaksan bunu nasıl talep edebileceğini öğrenmelisin. Ayrıca burda kimse seni orada karşılamak zorunda değil. Türkiye'den Usa'a gitmeyi göze alıyorsan. Orada da nasıl seyahat edeceksin bunu gitmeden öğrenmen gerekir. Ama herşeyden önce birazcık adab-ı muaşeret kurallarından haberdar olmalısın.Diğer arkadaşlar sana işi şaka yoluyla göndermede bulunmuşlar ama sen ne yazık ki anlamamışsın nasıl konuşman gerektiğini.
hey allahm guzel kardeşim nıye mahkeme salonu atmosferi yarattın yahakim bey arkadasımız gayet normal bi şekilde bişi istemiş karşılamak zorunda degıl kimse elbet ilgilenmeyen yorum yapmamakta gaayet de serbesttir yani..
ben karşılıyım dıcem calkan ama ben jfk ya gıtmıyom be kanka![]()
Eminim ki forumdakilerden birisi karşılayabilir arkadaşı,
çok da lakayıt bulmadım ben açıkçası.
Şu namecheck olayını bi geceyim, sana sırtımda Amerika turu yaptırcam![]()
ortak bende ayın 7 sinde orda olucasm ucuz bi htelbiliyorum günlüğü 25 dolar hatta hava alnından alıyormuş istersen aynı gün orda haberleşip gidebiliriz ben thy direkt uçuşla gidicem bilesin
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Jfk'den manhattan'ın herhangi bir noktasına taksi 50 dolardı geçen sene.
Shuttle'lar da 15-20 dolar arasında değişiyor.
shutları nasıl bakaılırız yanı ben boston logan da ınıcem ve rhode islanda gıdıcem shuttle larla nasıl gıdebılrım
Aslında havaalanının çıkışında sürekli shuttle oluyor
Orada herhangi bir görevliye sorduğunda sana yardımcı olacaklardır.
ben karşılayabilirim.
Ama bi şartım var!
Biri beni de karşılasın. İner inmez selamunaleykum deyim aleykum selam desin kafi benim için. bi dal da samsun uzatsın sonrası mühim değil...
PS : ilk cümlemde ciddiydim.
turkishwat zinciri yapalim o zmnben seni karsilayaim sen calkan i o da baska birini derken bole bole devam eder
![]()
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bizi de karşılasın birisi 20 Haziran akşamında Newarkta olacağız 4 arkadaş.![]()
9unda chicagodayim biri beni de karsilasin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks