Merhaba arkadaşlar.Ben bu yaza allahın izniyle Chicago Six Flags teyim.Ben uçak bileti almak için dönüş tarihini karaklaştırmak üzereyim acaba travel kısmı için ne kadar süre yeter gezmek için.Gidenler yardımcı olursa çook sevinirim![]()
Merhaba arkadaşlar.Ben bu yaza allahın izniyle Chicago Six Flags teyim.Ben uçak bileti almak için dönüş tarihini karaklaştırmak üzereyim acaba travel kısmı için ne kadar süre yeter gezmek için.Gidenler yardımcı olursa çook sevinirim![]()
Miami için arkadaş arıyorum, 15 Eylül gibi işi bırakacağım.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
canjuan gezmek icin 10-15 gun yeterlidir nereleri gezmek istiyosun bi de onlari sayarsan ona gore tahmini soleriz
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Geçen sene 23 Ağustostan 18 Eylüle kadar gezmiştim fazla bile gelmişti hem de ekonomik açıdan yorulmuştum, Özgür' ün dediği gibi o süre yeterli olur bencede.
break iyi gezmissin sen de ha26 gun masallah
![]()
Son 2 günüm boş geçti tek başıma dolaştım NY' de. Uçak yoktu!
olsun ya o da iyidirben de 1 gun dolasmistim nyc i..yetmedi gerci 1 gun ama kismet..
Ya ben işte chicagodan kaptırıp doğuya doğru giderken aradda görülmesi gerken yerler(niagara) ondan sonra washington ve new york düşÃ¼ndüm.Acaba düşÃ¼ndüğüm bu gezi maliyet olarak çok mu olur.
yok yapabilirsin hatta bu dogu turlari var 350 400 dolara bunlari ustune boston ve bir iki yer daha gezilio.. en son da nyc de 2 gun de harcarsin 150 sana eder 500-60010 gun yeterli bunun icin bir de sen yine de 2 gun opsiyon koy e olur ne olmaz.. dedigim gibi 10-15 gun arasi iyidir.
1 sene çalıştıktan sonra sen nerelere gideceksin özgür?![]()
New yorka iki gün yetcekmi peki ?
Saolun toplam olarak 15-17 gün yeterli diyorsunuz.
yeterlidir...![]()
break aynen bende bahamalara gitmek istiyorum hatta mümkünse küba'da olabilir ikiside yakın sonuçda maimiye. Ben bir bakayım iş sözleşmeme ona göre haberleşiriz.
Not: Bu arada benim düşÃ¼ncem bu sene ilk gidecegim için öncelikle dogu yakasını gezmek seneyede batı yakasını kısmetse![]()
ben de işi 30eylülde bırakıcam ve chicago'dan virginia'ya ordan da sahil kesimini geze geze new yorka çıkmayı planlıyorum sizce nasıl?dönüş 16 ekim
bende NewHampshire gidecegim 15 eylülden sonra bu bölgeye yakın birileri varsa beraber takılabiliriz..
bu arada niagara şelalesi nerede?
floridaya gitmeden dönen amerikaya gitmiş sayılmaz arkadaşlar yapmayın etmeyin orlandoda hoteller 24$ miamide 35$ başka yerlerde bulamazsınız 4 kişi de kalabilirsiniz odalarda müthiş ucuza geliyor orlandoda universalin tam karşısında miamide de southbeachte denize 50adım bile değil üstelik önünden havaalanına giden otobüs de geçiyor
katilmiyorum acikcasi buna california cok daha guzel!! ayrica gidip de gormezsen amaerikaya gitmis sayilmazsin denecek iki yer var ilki nyc ki herkes gidecek gorecekikincisi ise las vegas mutlaka gidin gorun 1 dolarlik da olsa kumar oynayin gezin , sincity nin tadinin cikarin
![]()
Arkadaşlar bu doğu turları nereleri kapsıyor 450 dolar falan demişsinizde ilgimi çekmedi değil hani... Açıklama yaparsanız sevinirim![]()
benim arklar gitti.. boston , phily , nyc , washington , niagara falls var icinde bunlar eminim bir iki yer daha var sanirim yol ustunde..
travel kısmında kesinlikle chicagoyu gorun.orası amerikanın incisi.amerikada 20 sehir gordum vallahi en guzeli chicago idi.
![]()
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
Simdi otelde calisan bir grup Thai wat ogrencisinin iki ay calismadan sonraki gezi plani :Virginia -> Dc -> Boston -> Ny -> Nevada -> Los A. -> Tayland... Adamlar tum bu gezmeye yetecek para kazanmadilar ama para konusunu sordugumda evden getirdik dediler![]()
Peki.
biz üç kişi; los angeles, san fernando valley,las vegas güzergahına mutlaka texas üstünden geçerek bi bakmak istiyoruz![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks