merhaba arkadaşlar Free Call - Free International Calls & Free VoIP Service. Internet phone calls - free VoIP, call PC to phone over Internet telephony adresinden tüm ev numaralarını bedavaya arayabilrisiniz yaşasın beleşcilik![]()
merhaba arkadaşlar Free Call - Free International Calls & Free VoIP Service. Internet phone calls - free VoIP, call PC to phone over Internet telephony adresinden tüm ev numaralarını bedavaya arayabilrisiniz yaşasın beleşcilik![]()
log jam restaurants -----lake george, ny
Aradım çalıyor, fakat açmadım teli ne olur ne olmaz diye güvenemem böyle sitelere![]()
tesekkurler, ama istanbul icin free call duration 11 saniye yaziyor![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
bn açtım knştum kndimlene gibi bişi olabilir ki
![]()
11 saniye olduğunu bilmiodum bn çalışıomu die baktım öalıştı kapattım :d
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
üye olmak gerekıyor sıteye galıba dı mı ?
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
denemeniz için site belirli bir süre veriyor ama sonrası ücretli. Gerçi ücretler oldukça düşÃ¼k yani yurtdışındayken Voip sistemlerin kullanılması çok mantıklı. skype, wirofon hep benzer servisler. ayrıca cep telefonunuz uyumlu ise (ipod touch da oluyor) yükleyip wi-fi olan bir yerde kullanabilirsiniz çok küçük bir ücrete.
skype nasıl bısey bıraz bılgı verır mısın? ..bi de sirket gıtmeden ücretsız sim kart vercek bunların nasıl bısey oldgunu bılen var mı? kac usd ye konuscaz?
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks