Merhaba arkadaslar ıslerım dolayısıyla pek ugruyamıyodum,,ama acıl bı konu cıktı
sımdı bazılarınız hatıralr ben gecen sene 5 yillik f1 ıle amerıkaya gelmıstım toefl kursuna malum unv. Sonra mastır ıcın gereklı ...neyse geldık gorduk gerı dondum tr ,,,,
unıversıtede son yılımı bıtırdıkten sonra gecen yaz 5 yıllık j1 vızesıyle amerıkaya geldım daha dogrusu yaz sonu ve hala amerikadayim stajima devam etmekteyim ,,vızemdede ıntern yazıyor ,,ve two year rule apply dıyor ...
Sımdı ılk sorum gecen sene aldıgım f1 hala gecerlımı yoksa j1 aldıgım ıcın o vıze yandımı
ben sımdı mastıra bas vuramk ıstıyom fakat bu durumda unıversıteye gıdebılırmıyım bılmıyorum
aceba yanıden vıze almammı gerekıyor yanı burda j1 den f1 gecmemmı gerekıyor yoksa j1 vızemle unıversıteye baslayabılırmıyım sonucta arkadasların vızesınde trenee yazıyo benımkınden ıntern yazıyor ve 5 yıllık
konsoloslukta ban sormustu stajdan sorna ne yapıcan dıye bende mastıra baslarm demıstım herhalde o sebeple 5 yıllık verdı
sımdı okula gıttım (golden gate unv. Ca) okul yetkılısıne sordum bır cacık bıldıgı yok bunlar ne 5 para etmez adamlar soze ınternatıonl student bakan yetkılı ne olur dedı ne olmaz dedı
cevaplarınızı acılen beklıyorum cok ıyı bılgısı olmayan cok fazla sey yazmasın
malum hızlı bır gece hayatımız var pekte vakıt olmuyor gıdıp ıyıc ebır sorusturamya
ha bıde kama sutra dıye bır hınt fılmmı var erotık bıraz orda losta oynayan saıd jerrah cıplak sekılde bayanalrla munasebet ıcınde haberınız olsun bıde acayıp acayıp dans edıyo maymun mısalı
su aralr hıntlı bı kızlayımda hınt fılmı ızlıyoz arada
kama ask
sutra dersdemek mıs
Bookmarks