Slm. Amrika ya giderken bu kamplara katılan bir kaç kişi ile tanışmıştım.. Şimdi kamp a katılırken çok değişik katagoriler var, cok değişik kamplar var.. 5-6 çeşit kamp var... küçüklere bakma kampı, eğitim kampları, dini kamplar, spor kampları vb parasıda ona göre değişiyo.. her şey onlara ait 600 dolardan 1500 dolara kdr sen veriyosun...
Önce sen ne yapmak gerekli ona bakılcak.. eger elinde bi diploma varsa ögretenlik vb gibi, ya da bi concular liderlik serttifikası fln o zmn maas ın ve ordaki durumun yüksek kademede oluyoı ve brz daha cok para alıyosun..bunda cocuklarla el becerisi işi yapma, onlarla ilgilen me işleri var... eger bunu gibi bi sertişfikan yok ise dgr işler i yapıyosun temzilik, rehberlik , supervisor a yardım fln gibi.. ama bu kademler oraki aktifligine göre de değişir..
Yaptıgın iş o kdr agır olmuyor... Eger cocuk kampında isen brz kafa ütülüyebilir o kdr

Bu kamp işlerinde brz bagımlı oluyosun sabah uyanma akşam yatma zorunlulugu var... saatlare uyma fln.. Ama sadece kamp ta durmuyorsunuz aynı zmnda civardaki gezme yerlerini ve dgr kamplarada sizi götüyorlar... Ortam olarak gzl olur.. yanlız yapmak istediğiniz ve gitmek isteğiniz özel yerler varsa bagımısız takılmak isterseniz kamp brz zor glr...haa sunu söyleyim.. verilen kamp yerini arastırısanız .. gzl bulursanbız ise Work and Travle dan daha garabti olur..özellikle iş bulamam, işin iptrali,, yemek ve kalma sorunu açısından
Kolay gelsin...
Bookmarks