evet ya farkındayım!
ama çok ekstrem durumlar oldu! bu yıl vazgeçmiştim fakat şartları düşÃ¼nünce seneye gitmem daha zor onu farkettim ve acilen tekrar bu konuyu düşÃ¼nmeye başladım! tek şansımda bu yıl gitmek! çünkü seneye mezun oluyorum.vize almam vs zor + notum şimdiki gibi yüksek olur mu bilemem garantisi yok + dgs sınavım olucak + daha bi sürü iş!
önlisans okuyorum zaten, başka şansım yok yani dgs olmazsa öğrencilik süreci bitiyor benim için. görüştüğüm bi şirket var her konuda sorumu yanıtladı vs fakat birşeyin garantisi yok ki o da: staj meselesi.
bizde staj zorunlu! ve ben gittiğim yerde 3 ay çalışırken 45 gün sonra staj dosyamı doldurmak ve altına imza attırmak istiyorum!
bunun garantisini veremiyo şirket bana! gitmeden bunu halletmen imkansız böle bişi yok çünkü diyolar.daha önce gidip böle yapanlar olmuş ancak garanti vermiyolar malesef! tamamen seninle işveren arasında! adam imzalamzsa yapabiliceğin hiçbişi yok! seni sevmezse ya da adamın öle bi prensibi yoksa imzalamaz diyo

benim içinde bu konu ÇOK önemli!
okulla görüştüm seneyede bırakabilirsin stajını diyolar ama ben işimi şansa bırakmak istemiyorum staj yanarsa çünkü yarım dönem uzuyo okul ve bende vakıf üniv.de okuyorum öle bi lüksüm yok
böyle saçma sapan karmaşık berbat bi durum içinde kaldım

Bookmarks